ARILDS VINGÅRD DEL 3 AV 3

 .

Vy rakt ut från vårt fönster denna morgon. Kan det bli vackrare?

 

 

 

 

.

.

..

.

Godmorgon från Arilds Vingård idag!

.

Idag vill jag blogga från en tidig morgon på Arilds Vingård. Att jag/familjen är helt förälskade i detta ställe behöver jag nog inte skriva. För jag tror att ni redan har förstått det, hihihi. Att få vakna upp tidigt och titta ut genom fönstret och se när solen går upp och skiner på alla vackra vinrankorna. Att se när landskapet vaknar till liv, det var en magisk syn som jag måste dela med mig av här. Här nere i skåne så lever verkligen landskapet. Bönderna odlar och säljer på sina gårdar, det är ljuvligt!

.

Detta lilla söta frukost bord är gjord bara för vår familj – så himla mysigt

.

.

.

Kolla in dom snygga Höganäs stenarna  som golvet i matsalen bestod av. Allt på denna gård har väl utvalda  detaljer. Det är kärlek från golv till möbler, mat och vinet så klart!

.

.

.

Att vara själv på uteserveringen och avnjuta av en frukost innan restaurangen är öppen för allmänheten.

 

.

.

 

 Nog bloggat om Arilds Vingård för denna gången. Men jag/vi återkommer hit  till hösten igen. Och då skall ni få se när jag/familjen skördar druvor på den svenska vingården.

.

.

Vi ses snart igen vänner!

.

..

KRAM

.

.

5 thoughts on “ARILDS VINGÅRD DEL 3 AV 3

 1. Adela says:

  Dina bilder är så härliga så jag döööör en smula:)
  Till Arild vill jag med nästa gång i Skåne som INTE ska dröja så länge:)

  Kramar finaste!
  Adela

 2. Miss Tess says:

  Wow så underbart ni verkar ha haft det på denna vingård! Jag blir ursugen på att besöka stället, tack för inspon. Carola. Älskar att få följa med er på era turer:)

  Kram

 3. LIFESTYLE by Sessan says:

  Nu har jag suttit & scrollat genom alla dina underbara sommar inlägg, himmel vad mysigt ni haft det. Den där vingården sen, DEN hade jag gärna bott på :))))) Jag fick riktig Italian feeling av bilderna 😉

  Ps. Jag skall komma ihåg dig när jag tröttnat på min Toy Blouse 😉 Ds

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *