ÅRETS NYA UGG

ÅRETS NYA UGG

 Årets nya UGG Australia Classic short Mushroom är färgen, lite smutsigt rosa som jag bara tooook älskar!

 

Tjingeling Bloggisar!

Godmorgon alla fina bloggvänner. OMG vilken veckan jag har haft. Jag tror nog aldrig jag har haft så mycket att göra som denna veckan som varit. Idag skall jag bara ta det lugnt på förmiddagen för att sedan ladda för en riktigt rolig stand up komiker föreställning i kväll. Det skall bli så himla roligt, ämnet är minst sagt hög aktuellt som skall vädras där, hihi.

Brrrr, vilket väder vi har haft här i helgen. Fryser som en hund men inte om fötterna. För där värmer mina varma nya och sköna Uggisar. Varje år köper jag nya UGG för det är ett måste för att klara en kall vinter här i detta kalla landet! Brukar nästan alltid köpa svarta eller  ljusbrun, men i år blev jag lite mer vågad, hihi.

.

Nu skall jag ta och laga lite goda amerikanska pannkakor till frulle. Barnens favorit frukost. Sedan skall jag försöka att tömma min Canon för att bjuda er på lite bilder från gårdagens dop bland annat. Vi var i en otroligt vacker kyrka, denna vad något riktigt speciel i både charm och form. Den låg riktigt vackert mitt i skogen, det är inte så ofta jag besöker en kyrka, men varje gång jag gör det så slår det mig hur vackra dom är och vilket lugn det rår över dessa platser.

Vi ses lite senare idag!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *