ÅRETS GRAN

Jippi, årets julgran har nu flyttat in:)!
Tjingelingan Dagen Före Julafton!
Hur mår ni dag?
Grrr, min förkylning är elak. Men jag har ingen feber så jag är uppe och fixar och donar ändå:)! Igår satt jag och bakade världens smarrigaste chilli choklad praliner som vi skall ha i kväll till var sitt glas Amarone på vår uppe sitta kväll:)! Och nu har jag en bild om hur jag vill duka upp dessa små smarriga godsaker. Och det är i en liten Tine K skål som jag vill ha nu om några timmar, typ:). Inte att tänka på netbutik nu, där den finns. Här i vår lilla stad så är den slut. Jag skall försöka få Daddy till att åka förbi en butik i stan på vägen hem.
Ikväll skall det slås in paket för fullt:)! Det är så mysigt att sitta dagen före jul och slå in en massa paket och mysa med en massa levande ljus och god mat. Det här med vikten tar vi efter nyår! Jag har en plan för den. Men allt har sin tid! Och nu är det jul = mys!

Här kan ni se mina tassar med förr, förra årets julklapp från Daddy till mig ett par ur mysiga och varma Shepherd. Jag fryser nämligen alltid, så dom passade mig bra:)
Har burit in ännu lite mer kvistar från parken där jag brukar rasta min hund om dagarna. Nu är det den 3:e Davidsstjärnan jag har bundit i hop. Billig och bra juldekoration:)!

Åhhh, vad jag älskar dessa randiga julkulorna från Day Home. I år så har jag bara köpt grankulor från Day Home faktiskt. Love kulorna, dessa randiga samt dom små gräddvita kulorna med olika budskap på så som love, Peace osv …….

Nu skall jag ta och rå om mina små fina sessor och tända upp granen igen. Släckte nämligen ner den när jag tog kort. Korten blev så gula när lamporna var på tyckte jag.

Och jag vill passa på och tacka alla fina läsare av RofK som peppade mig med alla krya på dig hälsningar. Det värmer!
KRAM

5 thoughts on “ÅRETS GRAN

  1. HOUSE of ADELA says:

    Så fint och mysigt du har! Trist med din förkylning, hoppas den går över! Sååå fina stjärnor du har gjort, ska försöka hinna en jag med! Önskar dig en underbar jul söta du och en mysig uppesittarkväll nu!

    Kramar i massor!
    Adela

  2. Casa of Mia says:

    JÄttefin gran och så mysigt det låter när du pratar om uppesittarkväll och Amarone, vi gör detsamma, när flickorna somnat blir att slå in julklappar kram kram och krya på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *