ÅRETS FÖRSTA JULGRAN

I mitt vardagsrum idag!:)

Todelooooo!
Vilken mysig måndag vi har i småstaden idag:)! Vi sitter och dricker rött te och ser på byggfällan inne i värmen. Ute är det riktigt kallt nu. Och i morgon så har dom flaggat för att snön kanske kommer. Det blir lagom till Jul:)! Men fyyy vad hemskt detta program är. Att det bara får gå till så här i Sverige?!. Det är bra att det tas upp i program på tv:n och att dom hängs ut dessa byggfuskare! Tänk att lägga 2-3 mille på ditt livs drömhus och sedan så blir du helt lurad:( Grrrr ………

Årets första lilla lilla julgran flyttar in i vardagsrummet:)! I år kommer det bli många julgranar hemma hos oss. Jag har nämligen lovat små sessorna en egen julgran som dom själva skall få pynta. Och själv så skall jag ha en kungsgran med endast Day Home kulor i svart & vitt:)!

Nu är det slut på reklamen på tv:n, så jag skall återgå till myset i soffan med Daddy och min stora kopp med rött chillitea.
Ha en mysig kväll så ses vi imorgon!
KRAM

14 thoughts on “ÅRETS FÖRSTA JULGRAN

 1. Anonymous says:

  Gillar vasen som granen står i! Är det Day Home? Var har du köpt den? Har aldrig sett den innan.

  Kram Sannna

 2. Cattis says:

  Åh jag älskar dom fina kulorna från DAY! Btw vad snyggt du hade gjort med blåbärsriset….den idén tror jag att jag snor 😀
  KRAM CC här med!

 3. Ida says:

  Åh så snyggt! Blev sugen på att lägga fram fina kulor i en glasvas tills granen kommer in. Jättefint! Jag kommer också fixa en liten egen gran åt vår dotter som hon skall få pynta med allt som finns i lådorna som hon gillar.. Så kan mamma ha det lugnt och vitt.. 🙂 Ha en bra dag, Mvh Ida

 4. Ica says:

  Underbar gran. Så lik ett cederträd! Dina Day-kulor går inte av för hackor heller! Tack för din fina kommentar hos mig och hoppas vi båda får den där muggen nu då! Snälla, snälla tomten 😉
  Kram Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *