ÅRETS ADVENTSLJUSSTAKE

ÅRETS ADVENTSLJUSSTAKE

 

Ny Japansk lykta i papper. Perfekt till mina julkvistar på bordet denna morgon. Men man kan även ha fina ljuslyktan i dom mot julen.

.

ÅRETS ADVENTSLJUSSTAKE

 

 

ÅRETS ADVENTSLJUSSTAKE

Årets absolut snyggaste  adventsljusstake. Finns att köpa här.

.

.

.

H E J   B L O G G I S A R!

.

Idag bjuder jag er på en dagens köksbord. Nu är vi inne på adventsveckan, så nu tycker jag att det är helt ok att börja smyga upp julsakerna. Förra veckan beställde jag hem lite nya julsaker som skall få pryda vårt hem. Det är alltid kul med lite nytt pynt här hemma. Men denna adventsljusstaken är så himla snygg så den vill ja ha året om. Kan man ha det  tro?? Den känns verkligen så där väldesignad, enkel och smakfull. Blev förälskade direkt när jag såg den!

.

I år har jag verkligen längtat som en toook till julmyset. Jag brukar inte ha så himla mycket julpynt men i år finns det stor risk för att vara julstämning på hög nivå. Till helgen skall vi ha det årliga stora julbaket med hela släkten. Det är verkligen super mysig då alla kusinerna är samlade och vi vuxna sätter det mm. Daddys lillebror har nämligen en stor vedugn där vi brukar ha vårt stora bak. Det har varit en tradition i många år nu. Vi brukar starta dagen med glögg och pepparkakor. Dom tre bröderna har öl provning och vi damer fixar degen mm ute i köket. Barnen springer runt i det stora huset och leker. Sedan blir det middag innan vi kör igång det stora baket. Men i år skall vi göra en liten nyhet, faktiskt min idé. Vi skall starta det hela med att göra våra egna stenugnsbakade pizzor. Fick iden i somras när jag var här om ni minns detta inlägg från Österlen. Jag har tänkt att baka en riktig julpizza. På den skall det vara min hemmagjorda tomatsås, massor utav mozzarellaost, julskinka, lök, färska rödbetor med ringlad senap. Det skall bli hur spännande som helst att baka en riktigt julpizza i en vedeldad stenungn. 

.

KRAM

tillvisitkort2

2 thoughts on “ÅRETS ADVENTSLJUSSTAKE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *