Arbetsmiljön vid skrivbordet

Vid mitt skrivbord idag.

.

.

.

 

 

Hej alla söta bloggisar.

 

Ohhh jag har verkligen haft fullt upp den sista tiden, har inte riktigt hunnit med att blogga. Men ni som följer mig på Instagram har säkert sett vad jag har haft för mig. Jag har börjat fundera mycket kring arbetsmiljön när jag bloggar. Ni som bloggar tycker säkert som mig att det är nästan som ett extra jobb (fast mycket roligare). Man sitter trots allt ganska många timmar framför datorn och då är arbetsmiljön och ergonomin väldigt viktig. Jag har börjat känna av lite att man sitter fel när man bloggar, sitter ganska avspänt och slappt här vid skrivbordet på min designade vita Panton stol, som är mindre snäll mot min kropp och jag tror att det är väldigt viktigt att tänka på kontorsinredning även vid hemma skrivbordet. På arbetsplatserna så blir man påmind hela tiden om detta men är det någon av er söta läsare som tänker på det när ni sitter hemma vid datorn? Jag gick in för skoj skull på arbetsmiljöverket och tittade på deras rekommendationer för att se, gå gärna in där och läs det är väldigt nyttig information. Man vill ju hålla i längden liksom.

 

.

.

.

.

 

 Just nu är jag inne i en vit period som ni kan se här, hihihi. Jag känner mig lugn och harmonisk i det vita. På Spotify spelar jag lugna meditationsmusik.

.

.

.

.

.

Kram.

17 thoughts on “Arbetsmiljön vid skrivbordet

  • Carola says:

   Tack söta du! kul att se att ni finns kvar och inte sviker mig när jag har lite längre mellan inläggen:)

   kram Carola

 1. Milla says:

  Åh kul å se dig här igen, du är saknad! 🙂
  Jag distansjobbar ju hemma 3-4 dagar i veckan, sitter alltså massor vid min laptop. Jag har skrivbord och ordning och reda i hemmakontoret, framförallt är ju stolen superviktig. Jag hade tidigare en kontorsstol som jag fick ont i ryggen av. Då bytte jag till en annan, egentligen mycket enklare och UTAN karmstöd. Och vips kunde jag liksom inte ”hänga” i stolen utan fick sträcka på kroppen och nu funkar det bra. kram Milla

  • Carola says:

   Hahahah ”hänga” i stolen, jag förstår vad du menar. Det är typ så jag gör när jag sitter för länge vid datorn. Och det sätter sina spår på axlarna kan jag lova! Men nu skall jag ta tag i det här med arbetsplatserna här hemma ♥ Tack för att du delar med dig!

   kram Carola

 2. Birgitta says:

  Vad roligt att ha dig tillbaka igen! Vilket fint kontor du har. Jag skulle nog verkligen behöva se över min arbetsmiljö här hemma. Den är varken fin eller bra för min kropp. Jag sitter ofta vid köksbordet med min laptop och arbetar och vissa dagar känner jag av i ryggen att jag suttit fel förlänge. Tack för att du tar upp detta ämne.

  Kram

 3. Anita says:

  Det är en fin arbetsplats du skapat. Jag gillar den lilla stringhyllan. Den framkallar ungdomsminnen. Jag som är uppvuxen med stringhylla i hemmet.
  Kram Anita

  • Carola says:

   Tack söta söta du/ni ♥♥♥ Det värmer i mitt hjärta att läsa att ni är så många som saknat lilla mig:)

   Kram Carola

  • Carola says:

   Tack för din gulliga kommentar här. Skrivbordet kommer från design house stockholm och finns att köpa på Nk i Göteborg.

   Kram Carola

 4. Tina says:

  Jag har just börjat fundera över min arbetsplats och detta var en intressant läsning idag! Jag undrar också var du köpt det fina skrivbordet?
  Jag med flera önskar dig varmt välkommen tillbaka CC!

  Stora kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *