APRIL APRIL …..

 Dry fast top coat från Seche Vite. Det bästa jag köpt på länge! När du har målat naglarna med en vanlig färg så kan du måla över med denna top coat direkt innan det har torkat. Och där efter så har dina naglat torkat på mindre än någon minut. Perfekt! Eftersom jag ofta målar naglarna på mina små sessor och dom är ju så otåliga, och vill inte sitta still och  hålla händerna högt i flera minuter. Detta är ett måste i varje tjejs skåp:)!
  Välkommen nya april vecka!
Igår haglade det utav dåliga och bra skämt ute på bloggarna, tidningarna och i vår familj:)! Stora sockret var riktigt bra på att få oss till att gå på både det ena och det andra under dagen:)!
Och mitt aprilskämt här på bloggen var detta här! Jag skulle aldrig våga mig på att spruta in något främmande föremål i kroppen. Inte för att jag är i mot skönhets ideal osv. Tycker det är toppen att man kan fixa sig lite här och där. Men jag är mycket rädd, för att vi idag inte vet vad det ämnet faktiskt gör med våra kroppar på sikt. Och kanske visar det sig om många år framöver vad det har för effekter på våra kroppar. Om jag inte hade haft barn så kanske jag hade tänkt annorlunda?! Men idag är jag mer rädd om mig själv för barnens skull. Hälsan är viktigast!

 

 Nytt naglack från Essie. Färgen är en skön aprikos färg som påminner mig om det ljuva 80-talet. Då jag ofta var klädd i färgen aprikos:)!

 

Love Forever ♥. Jag är toook förälskad i denna topp. Jag fullkomligt bor i denna ljuvliga vår topp just nu:) Så kan det blir när man hittar en favorit topp?!  Finns att klicka hem på Tofsar & Ting.

 

  Här ser ni mer av den:)
 Just nu ligger jag i fatboyen ihop med mitt lilla”Sockret” och solar i vardagsrummet. Vi är båda lite hängiga och små sjuka, och det är skönt att ligga och slappa lite i solljuset och lapa sol som ger oss energin till baka:)
Vi ses lite senare!
KRAM

6 thoughts on “APRIL APRIL …..

 1. H`s enkla vardag says:

  Tänkte att det verkade konstigt att du ville göra botox, men vi känner ju inte varann så man kan ju aldrig veta! Jag har i och för sig provat fillers på rynkorna mellan ögonbrynen!! Det var en tjej som ville ha testpersoner! Jag vet inte om hon var lite feg, såg ingen direkt förändring!!

  Topen är supersnygg!
  Krya på er båda!
  Kram Helena

 2. Casa Bianca di Mia says:

  Jag som var på vippen att säga till min make; nu har hon Fanimej blivit galen..!! 😉 hahaha… Crazy woman! Kram Marie

 3. MITT VITA HUS says:

  Nästa exakt samma färg som jag har på mitt Essie, assnyggt:)) och tunikan wow precis du:)
  Här är jag med hemma med Emma som inte kommit i gång med maten riktigt efter magsjukan:/

  Massor kramar till fin fina du<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *