Äppelskrutt paj by liten

Äppelskrutt paj by liten

 

Äppelskrutt paj by liten

Så här ser våran äppelpaj ut när liten får bestämma utseendet. Hon gillar är det är stjärnor i äpplena:) 

.

.

.

..

Välkommen Sköna Söndag

.

Wow, vilket fint vårväder vi har haft hela helgen. Jag satt ute och solade mig en längre tid igår. Och jag har nästan bränt mig lite på näsan. Solen är verkligen stark så här års. Jag kan också känna att pollen har börjat smyga sig fram. Mina ögon är små och kliar. Men vad gör det? Våren är ju här.

.

Vår lilla Cornelia stod i köket och bakade tillsammans med mig i fredags. Vi brukar baka äppelkaka mest för att vi skall kunna äta vaniljsås med gott samvete, hihi. För det godaste med pajer är väl ändå vaniljsåsen?:) Tycker inte alla det?. Det är samma sak när det kommer till sockerkaka. Vem gillar sockerkaka egentligen? Det är en ganska torr och tråkig kaka. Det är väl mer smeten man är ute efter när man gör sockerkaka?!. Jag har alltid varit en liten gottegris. Jag har bakat mycket i mina år. Och då inte alltid färdiga bakverk utan ibland har det varit endast smarriga smeter och glasyrer som görs efter smaklökarnas behag.

.

Nu skall jag gå ut och sätta mig med en kopp latte macchiato i morgon solen. Tänkte tanka mitt förråd med D-vitaminer igen.

.

Vi ses lite senare i kväll!

Kram/Carola

tii.majl - kopia

3 thoughts on “Äppelskrutt paj by liten

  1. Lena - gott för själen says:

    Haha, visst är vaniljsåsen god, men jag skulle nog inte vilja äta enbart det. Blandningen med pajen gillar jag mest. Jag kommer ihåg i tonåren då jag gjorde allehanda smeter och bara åt med sked. De mängderna skulle jag inte sätta i mig idag, men jag ser gärna till att det är lite extra smet kvar då jag bakat så jag kan slicka skålen. Hihi.

    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *