AMANDA BOMAN & NYA SALUHALLEN GÖTEBORG

.

I nyrenoverade Saluhallen Göteborg.

.

.

.

.

..

.

Toodeloo!

..

Just hemkommen från skola, förskola och jobbet. Då var det måndag  igen, full fart, hihihi.

.

I helgen hade jag en middag här hemma för goda vänner till familjen. Vi bjöd på Porterstek, gräddsås och kokt potatis med svarta vinbärs gelé. Och till efterrätt så serverade vi min favorit glass ”Lavendelglass” med varm vit chokladsås. Det var smarrigt. Men under middagen så fick jag några nya smak idér ang mitt recept på denna glass. Det finns nämligen ingen recept bakom denna glas. Den är framtagen av mig i köket, hihihi. Och i söndags fick jag några nya ideer som nu leder till ett nytt recept skall utvecklas här hemma. Funderar faktiskt på att göra lite glass i kväll bara för att jag är så nyfiken på den nya iden som har dykt upp här.  Jag tror att jag skall lägga i en skvätt honung och göra blomman lite mer pulveriserad i en mixer bla. Jag tycker det är så himla kul att skapa mat/recept. Jag återkommer med det nya receptet om den blir bra vill säga, hihihi.

 .

.

Här på Bina Delikatesser i Saluhallen köpte jag dessa stora goda gröna oliverna – riktigt mumsiga!

.

..

 

.

En fisksoppa på Amanda Boman är ju ett måste när man är i Göteborg. Amanda Boman är ju en del av Saluhallen så tidigare så har denna restaurangen stängt samma tider som resten av Saluhallen. Men nu efter renoveringen så har AB:s restaurangdelen öppet ända till kl 22.00 om kvällarna. Hur bra är inte det?

.

.

 

 .

I glaset serverades en underbart torr och god riesling som jag valde (den gröna flaskan till vänster). Ett tips om ni vill dricka något gott till fisksoppan.

.

.

.

Gaaaaah, Kolla in det snygga golvet. Vill ha!

.

.

 

Vad snyggt det är med marmorbord. 

.

.

.

.

Kanske vi ses lite senare?

.

.

KRAM

3 thoughts on “AMANDA BOMAN & NYA SALUHALLEN GÖTEBORG

 1. casaofmia says:

  Vilka underbara bilder från Göteborg och Saluhallen, ser ut som ni hade en riktigt perfekt dag. Älskar verkligen Saluhallen, är där minst en gång i veckan och handlar godsaker. Kram

 2. Carola says:

  Ja, du har ju sådan lyx som bor i Göteborg ♥ Jag minns när jag bodde där nere, då minglade jag också där flera gånger i veckan. Bla så blandade dom min special köttfärs där ♥ Vardagslyx!

  Kram ♥CC♥

 3. Miss Tess says:

  Ser ut som ett jättetrevligt ställe! Jag är tyvärr sååå dålig på Gbg, har alltid dragits mer till huvudstaden men ser ju hör hos dej att Gbg också har många guldkorn.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *