ÄLSKAR VITT

Idag strålar det om både Dockan & våra vita golv här hemma.  Åhh vad jag älskar vitt i inredning. Jag blir så lugn i detta vita hem. Att både golv, tak och väggar är obruten vitt är nog den bästa färgen man kan ha! Men väggarna skulle nog må bra av en liten ommålning. Det är ju så att det är rätt känsligt med vitt när man ha småbarn. Men jag skulle inte kunna tänka mig någon annan färg på väggarna!

Välkommen Veckans Bästa Dag!

Här hemma går jag runt och pyntar lite denna härliga soliga förmiddag. Jag har inte hunnit ur mina mysbyxor och frukosten får bli en sen brunch. Jag har ändå tänkt att göra en Omelett med västerbottenost, trattkantareller och färskpressad apelsin juicy som är rik på C-vitaminer. 

Idag har vi massor av kul vi skall göra h är hemma. Men först så måste jag hoppa ur mina mysisar och ge mig ut på stan för att göra lite fredagsärenden bla blomsterbutiken. Tyvärr så har vi ingen riktigt bra fiskbil eller fiskbutik i denna stan. Så jag funderar på om jag skulle sända Daddy till Göteborgs bästa fiskbutik för att köpa rökta räkor till i kväll, vilket är familjens favorit mat. Japp, det gör jag!!

 

 

Idag dansar hon av lycka för idag är det fredag, bästisen Laia kommer hem till oss och i kväll blir det dans. Allt kul på en och samma dag ♥.

 

 

Så full av bus denna morgon, underbart!

 

 

..

 Nu kör vi fredag girls! Och på spotify spelar vi svenska låtar som här.

..

Vi ses lite senare!

KRAM

9 thoughts on “ÄLSKAR VITT

 1. M says:

  Meeeen guuuud vilka fina bilder!! Du är ju helt otrolig! ❤ Jag skulle så gärna vilja ha vitt golv i stora rummet, men jag har inte vågat än.. Blir det inte smutsigt lätt? Tänker på alla tjejer i våran familj som fäller hår överallt oxå.. Hihi.. Åh ha en fin fredag fina du! Kram M

  • Carola says:

   Men tack fina du för din söta kommentar här ♥ till dig!

   Klart det syns mer på vita golv än ex bruna trägolv. Men det är inte så farligt som man kan tro! Jag damsugar ca varannan till var tredje dag och tvättar golven en gång i veckan för städerskan. Det räcker för att hålla dessa golv vita och rena.

   Men en vit trappa är inget jag rekommenderar någon, vilket jobb! Allt syns i trappan. Damm, sand, grus och om du måste kila upp för trappan för att du glömt något på övervåningen och inte orkar ta av dig skorna så är trappan inte så vit och fin längre. Man ser ju fotstegen och sanden som lossnat från skosulorna:(. Men visst det är fint när städerskan har varit här och skurat den, då är jag nöjd med den vita trappan, hihi!

   Önskar dig en fin fredag!

   Kram CC

 2. Miss Tess says:

  Galet fina bilder! De där platsar ju i ett riktigt fab. reportage. Love love love!

  Happy Friday bästa.

  Nu ska jag läsa ditt mail som precis plingade in.

  KRAM

  • Carola says:

   Tack!

   Ja, jag hade galet många mail i min inkorg dom senaste dagarna så jag orkade inte riktigt att ta tag i det igår. Men nu har jag börjat blöja igenom alla mail. Och då börjar jag att svara på ditt mail:)

   Önskar dig en fin dag vännen!

   Kram CC

 3. Adela says:

  Lovely bilder vännen, de lyser glädje och bus med tjejen!:))
  Å jag äääälskar den låten med Petra just nu!
  Hoppas din fredag blir mysig;)

  Kramar
  Adela

 4. Suss says:

  Visst är vitt bästa färgen! Inga vita golv hör med 2 hundar men snyggt är det!
  Så fina bilder du har tagit. Gillar trädet oxå. Kram Suss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *