Älskar vårt hem med konstiga vinklar och högt till tak med massa ljus

Då kör vi fredag med allt vad det innebär. Läste just att helgen bjuder på ett strålande soligt väder med värme upp till 23 grader, känns helt ok! I helgen som kommer så har jag bokat upp mig på både grillning hos mina föräldrar och lite bubbel med barnens ena kusin som har blivit så stor så hon ska komma över på ett glas vitt vin:).

Annars har jag bara tänkt att slappa i solen och njuta av vädret så länge det håller i sig. Funderar även på att plantera en fläderbuske till nedanför vår altan?. Men nu ska jag åka och hälsa på hos min goa arbetskollega Annika som bor utanför småstaden i ett litet vackert hus strax beläget vid en sjö. Hon bor helt sagolikt vackert med en stor sjötomt, kanske kan jag knäppa av lite bilder och visa er på Instagram?!.

Önskar er en bra start på helgen

Kram<3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *