ALLT RENT!

 Godkväll raringar!
Gaaaah, vad jag har städat och tvättat idag. Jag har till och med tömt hela tvättkorgen. Det var nästan så jag ville ta en Pics på tvättkorgen och lägga ut den här på bloggen, hihihi. Vilken glädje och befrielse som strömmar genom hela kroppen på mig, när jag ser på en tom tvättkorg. Det är inte svårt att roa en mamma Me på 36 år idag:). Men gud vad skönt det är när den är helt tom. Det kommer blir en god start på en ny vecka i morgon. 

  En hög med ny tvättade jeans ser ni här. Love it!
Jisses, vad mycket jag har fått gjort denna helg. Nu har jag till och med haft en To-Do-Lista som Mickan gav til Freddan i Solsidan. Men skillnaden var att jag hade skrivit den själv, hihihi. Men nu är mycket i kapp tack vare min bästa och finaste vän Stockholmaren. Tack för alla dina fin fina råd som du alltid har på lager. I love you!!!!
Nu skall jag ta och brygga mig en kopp med körsbärs te och krypa ner i sängen med en ny inredningstidning och levande ljus = söndagsmys:)
Vi ses imorgon igen vänner.
Kram
CC

6 thoughts on “ALLT RENT!

 1. Vardagslyx says:

  Känner exakt igen den känslan!:) Tyvärr varade den bara i 10 minuter här, eftersom jag sagt åt pojkarna att städa sitt rum. Allt som låg på golvet hamnade i tvättkorgen och plötsligt var den full igen…

  Kram pernilla

 2. Room of karma says:

  Wow, Vad är det jag ser??? Min bäste Stockholmaren skriver på en blogg:)? Det är alltid en början.

  Du har det snyggaste huset, det snyggaste hemmet, den bästa personligheten. Så om det är någon som skall blogga så är det du! Men vad glad jag blir av att se att just du har kommenterat här på bloggen:)!

  Du är bäst!
  kram CC

 3. Stockholm says:

  Ja, ibland ska man överraska 🙂 Mitt första kommentar någonsin, det går till dig, my friend. Tack för alla superlativ.

  Ha en bra dag.

  Kram Stockholmaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *