allt finns på nätet

Under en period nu i höst så kommer jag att ha fullt upp på grund av olika anledningar. Jag försöker att planera och styra upp allt så att vardagen går så smidigt som möjligt. Igår så tittade jag runt på nätet efter en grej och då stötte jag på Freska. Det är ett företag som sysslar med hemstädning och det som gjorde att jag fastnade för dom var att man kunde boka allt på nätet, det är det jag menar med rubriken: allt finns på nätet. Här kunde man boka upp vad för typ av städning, hur ofta och vad man vill att dom skall göra. Dom sköter även rutavdraget så man betalar bara från 225 kr/tim. Funderar starkt på att titta på denna lösning under hösten. Skönt när man har ont om tid att städningen flyter på här hemma i alla fall.

Utöver vanlig hemstädning så har dom även fönster puts och flytt städ. Det är bara att fylla i ett formulär på sidan så kontaktar dom dig med en offert. Enklare kan det inte bli. Tycker du att någon vän skulle behöva städning så finns det även presentkort att köpa hos dom, ett perfekt julklapps tips kanske.

Tänk att det finns så mycket man kan göra  på nätet, nätet som någon kallade för en ”fluga” för några år sedan, Idag kan man till och med köpa städning där. Undra hur det ser ut 10-15 år. Undra om man kan köpa tid då, det vore bra under vissa perioder. Köpa sig några timmar om dagen för att komma i kapp sig. Sedan kan man byta dom mot att köpa några ledighets timmar……

Ha en underbar dag och ta vara på tiden, den går ännu inte att köpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *