Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

 

Alla hjärtans dag

 

Gummibanden ni ser här ovan är mycket populära. Liten gör armband till hela släkten och kvarteret. I paketet idag fick hon en nyhet. Gummiband med glitter. Tycket också att färgerna var härliga.

.

Alla hjärtans dag

 

Hej alla hjärtans dag!

Idag har vi en sjukstuga fylld av extra kärlek hemma hos oss. Jag vaknade utav att vår lilla skatt tassade upp och började plocka fram den svenska flaggan. Det är nämligen så att vi har en mässing flaggstång som vi alltid tar fram och hissar när det är högtider och födelsedagar. Och så även idag tyckte liten bestämt. Vi hissade flaggan och lagade en god brunch tillsammans. Efter denna brunch bytte vi paket med varandra. Absolut inga stora och dyra paket. Utan mer för kärlek och omtanke. Liten hade gjort massa vackra smycken till hela familjen.

.

Alla hjärtans dag

 

Sockret fick en sparbössa från Egmont. Det är samma märke som på kaninlampan hon har haft i flera år. Tycker att de är så söta tillsammans ♥. Vad passar inte bättre på just alla hjärtans dag?!.

 

Alla hjärtans dag

Nu skall jag baka en smarrig chokladtårta dekorerad med färska jordgubbar. Den skall serveras lagom till Melodifestivalen.

.

.

.

Extra stora hjärtliga kramar till er idag!

Carola

tillvisitkort2

2 thoughts on “Alla hjärtans dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *