GLOBE LJUSSTAKE AV MORTEN BRORSEN

Från ljuspunkt kommer den nya Globen ljusstake designad av Morten Brorsen, som jag antar har att möta i många vardagsrum upp till julen som advent Crown eller som ett paket under granen.
Det är elegant och rullade samtidigt och med exakt cirklar är Globen en rolig match till Mogens Lassen snäva Kubusstage som de på ett sätt som liknar metallen tjocklek och fästen ljus som flyter ovanpå det. Jag kommer gärna att duka med dem båda – om jag får dom av tomten i år:) Cirkapris 799 kr. Finns i både vit och svart.

 

Godmorgon Tisdag!

Startar dagen med ett VILL HA- begär:)! Det låter bra va? Men det är ju faktiskt jul snart. Och då kan man ju börja drömma sig till en lång lång önskelista:)!

Idag är det lite tomt här hemma på morgonkvisten. Dagis är stängt och lill Dockan är med på Daddys jobb. Så det är bra jag och Sockret vid frukostbordet denna tidiga morgon. Jag har myst till det lite extra när det bra är hon och jag. Kokt ägg, ny pressad apelsin juice, rostat bröd och mycket kärlek från mig:)! Tänk vad tomt det är när en utav oss tre är borta en morgon. Kan inte sluta tänka på dom stackars frånskilda mammorna som tvingas skiljas från sina barn varannan vecka eller varannan helg. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan mina sessor en enda dag! Det måste verkligen vara jobbigt, vilken livs sorg!

Vilken halka vi har i småstaden! Igår var det nästan farligt att ge sig ut?! Fortsätter det så här så tar jag skriskorna till jobbet:)?!

Nu måste jag blåsa ut ljuset på köksbordet och bege mig till jobbet.
Vi ses lite senare.

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *