ÅHHH VAD BRA JAG MÅR I DAG!

Hello Du Sköna Böna!
Hur mår  ni idag?
Här mås det riktigt BRA! Både jag & Sockret har varit hos min favorit massör Julia och fått oss en underbar massage var. Herre gud så duktig hon är! Hon tar i så där hårt som jag bara älskar. Och jag mår så bra i hela kroppen just nu:)! Hon löste upp en knutar jag hade för någon vecka sedan som gjorde så jag fick domningar i ena armen varje gång jag var statisk med armen. Men det är helt borta tack vare den duktiga Julia. Och idag så gav hon sig på min stela nacke. Mår som en drottning denna kväll:)!

Kulan L kommer från Day Home och hem klickad från den fina netbutiken Silverbricka.

Tidigt i morse så var jag ute en sväng i skogen och plocka med mig lite blåbärsris och annat hem, för att få lite jul stämning. Skogarna är ju fortfarande gröna:)!

Nu måste jag kila iväg på en uppvisning som Sockret har i kväll. Hon står vid dörren påklädd och klar och ropar på mig nu. Time to go ……….

Ha en loooovely kväll!
KRAM

11 thoughts on “ÅHHH VAD BRA JAG MÅR I DAG!

  1. PERNILLA says:

    ja, massage är det bästa som finns…måste ta mig i kragen och boka in en behandling själv…precis som du , har jag världens stelaste nacke just nu ….( brukar för övrigt få höra att jag är stel som ett plåtskåp, när jag kommer till massören ….*skrattar) . Fick iallafall energi av att du skrev att du mådde bra…Härligt!

    Ha en fin vecka.

    Kram från Göteborg .
    Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *