After städningBefore städningen.


After städningen.

Godmorgon eller godmiddag alla fina läsare!
Jag vill börja med att tacka alla för de fina & varma kommentarerna på gårdagen inlägg.
Det är så roligt när ni skriver någon komentar = LOVE THAT!

Gårdagens inlägg om mina glasögon var omtyckt, så nu bjuder jag på bilder av min stora sessans pilotbrillor som matchar mina.
Hon är en liten skyltdocka.

Igår så städade jag hela vårt hem, medans sessorna sov middag.
Jag tog ett kort på ett av rummen eftersom jag alltid skall möbelera om lite här och där var gång jag städar. Som ni ser på den svart/vita bilden så har jag 2st Dior kuddar i soffan som är borta efterstädningen. Dior:en har flyttat till sovrummet nu. Samt en tripp pall med päls har flyttat in i vardagsrummet. Pälsen kommer från lillsessans barnvagn och pallen kommer från köket.
Så här är det vargång jag storstädar.
Jag har en stor fläkt från R.o.o.m som också har flyttat in i vardagsrummet men den syns inte på denna bild. Den står vid vår matplatts som ni ser gaveln av på bilden.

Hoppas min stora sessa håller sig frisk i dag. Jag hade tänkt att besöka universeum i morgon med sessorna. Vi får se hur dagen mynnar ut.


Ha en fin dag alla fina!
Love

3 thoughts on “After städning

  1. tinaminastina says:

    Fina bilder som vanligt här! Här blir man minsann inspirerad…läste det här inlägget tidigare och fick ett städryck =) Fyllde mitt tidningsställ MAGASIN från Källemo…det har gapat tomt ett tag!
    Ja besöket på Falbygdens Ost var trevligt…vi tar en tur dit då och då…det ligger fyra mil från där vi bor.Det finns ju massor med gott där att köpa så vi hade en hel del med oss hem…en del är också uppätet=)

    Kram kram!
    tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *