Snygg design på whiskyglas

Snygg design på whiskyglas
Snygg design på whiskyglas

Snygg design på whiskyglas

Snygg design på whiskyglas

Att dricka whisky är något nytt för mig. Jag dricker bara rökigare whiskyn och då gärna i snygga väldesignade The Glencairn – Whiskyprovarglas för finsmakaren.
Glencairn Whiskyglas designades 2005 av några av världens främsta whiskyexperter och vann 2006 The Queen’s Award for Innovation. Nu kan även du dricka din whisky med stil & finess glasen finns att köpa hos Lakewoodliving.se nu med hela 20% rabatt på hela sortimentet fram till och med den 30 arill uppge bara karma20 i kassan så är rabatten eran! ( vill också passa på att påminna er att gäller allt i buken hos Lakewood Living. )

Allt handlar väl oftast om sinnesstämning, miljö och glasen om man riktigt ska tycka om en dryck eller inte. Visst har man många gången druckit ett välsmakande vin på en restaurnag där det varit helt rätt stämning, mat och sällskap och sedan har man gått och beställt hem likadan flaska på systembolaget och inte har den smakat lika gott hemma som den gjorde den där gången på restaurangen. Men en sak är säkert att glasen gör mycket av både smaken och upplevelsen. Jag har vit på glasprovningar med Riedel och där upplevt hur glasen påverkar hur en dryck smakar.

Puss och kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *