HAPPY FRIDAY

HAPPY FRIDAG

 

Startade dagen med ett långt härligt samtal med min vän Laila nere vid sjön i vår småstad. Vi talade runt vardagspsykologi vilket hon är mycket duktig på, hon har läst mycket och gått utbildningen i ämnet. En del tror att psykologi är ”flummigt” och svårbegripligt. Men psykologi kan vara mycket konkret och mycket praktiskt att ha god kunskap runt. En annan viktigare källa till fel (missuppfattningar) är att de omedelbara tolkningar som man gör av andras beteende är baserat på det som kan kallas vardagspsykologi. Jag brukar säga lite skämtsamt att akta dig för osäkra människor. Rakt översatt,  osäkra människor kan göra oförberedda och elaka saker för att hävda sin osäkerhet och de vet inte bättre! Det är oftast de människor som pratar skit om andra för att dölja sin osäkerhet. Säkra människor är oftast snälla och pålitliga människor, de talar sällan skit om andra! Vem tillhör du?

Ikväll blir det huset fullt med nattgäster för min PH som har sina bästa tjejvänner över på film och pizza kväll efter att de kommit hem från en annan  fest. Det är kul med ungdomar, det händer alltid något liksom Puss vad jag älskar dig min tonåring!!

Här hemma håller jag på att fixa i ordning mig inför en träff med en arbetskollega. Vi ska ut och fira att det är fredag på småstadens bästa lunchställe. 😉  Sedan måste jag åka och storhandla för gästerna som kommer.

Puss på er mina fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *