Champagne mitt i veckan och lite skön läsning

 

Champagne mitt i veckan och lite skön läsning

 

Champagne mitt i veckan och lite skön läsning

 

Champagne mitt i veckan och lite skön läsning

 

Champagne mitt i veckan och lite skön läsning

Kom ni ihåg inlägget där jag visad min nya snygga Moccamaster i koppar här. Nu såg jag i tidningen att de även har brödrosten från Dualit i samma färg, hur snyggt skulle inte det vara att ha en sådan intill min kaffebryggare på bänken i vårt kök?! Denna färgen känns så lyxig och elegant på något sätt. Det känns som smycken för köket helt enkelt! Kolla in så snygga de skulle vara tillsammans. 🙂 Denna färgen på Moccamaster känns både kaxig och stilsäker när den bryter av vårt vita hem, den hittade jag också hos Bagaren och Kocken.

.

.

.

Tjingeling vänner

Idag kom mina nya champagne glas från Riedel modell Celebration. Just nu har jag hittat dem för ett rea pris 299kr för 2 st (ord pris 399kr) hos Bagaren och Kocken här.  Inga glas i världen är så sköna och dricka vin och champagne ur som Riedel. Har men en gång druckit champagen ur ett Riedel glas så vill man bara dricka den ädla drycken ur dessa fina glas. Dessa glasen är unika då man kan se hur bubblorna frigörs i glaset i en tunn pelare, vilket bidrar till att förlänga champagnens liv i glaset. Riedel  glas är bäst för upplevelsen av de dyra bubblorna om ni frågar mig helt klart!!

Visste ni att Bagaren och Kocken hade en egen tidning? Nu kan man prenumererar och få tre nummer, samt en snygg brödpåsen och en metalltvål för bara 129 kr. Tidningen är riktigt bra! Den bjuder på allt från recept, intressanta intervjuer med bagare och kockar, inspirerande tips på allt från snygga köksinredningar till festliga dukningar, trevliga matresor,  bakning och matlagning från hela världen. En ny och spännande tidning för mig!!

.

Önskar er alla en toppen fin kväll!

Kram/Carola

2 thoughts on “Champagne mitt i veckan och lite skön läsning

  1. Laila Söderblomn says:

    GRATTIS till bästa valet av Champagneglas! Du och jag har ju varit på Riedel glasprovning två gånger, så vi har en del kunskap om de olika glasen! Jag har redan två Champagneglas hemma. De är fantastiska! Tack för ditt tips om kampanjen hos Bagaren och Kocken. Idag har jag klickat hem två till!

  2. Carola says:

    Man får ju passa på och handla när det är bra priser!! Riedel är en upplevelser som höjer smakerna av drycken det har vi upplevt på våra glasprovningar du och jag gått på Laila genom åren?? Bagaren och Kocken har dessa glas på kampanj nu, kul att du också fick fynda!!
    Stor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *