Ett besök på Gatueau

Ett besök på Gatueau

 

Ett besök på Gatueau

 

Ett besök på Gatueau

 

Ett besök på Gatueau

 

Ett besök på Gatueau

 

Ett besök på Gatueau

 

Ett besök på Gatueau

.

.

Hej bloggisar, 

.

Idag vill jag tipsa er om ett super gulligt och lyxigt bageri med bra råvaror med det lilla extra. Det är ett relativt nyöppnat bageri som slog upp dörrarna för tre månader sedan.

Bageriet heter Gateau och deras affärside är att driva brödbutiker där kunderna alltid kan lita på att de får högsta kvalitet på produkter och bemötande. I nuläget har Gateau 22 butiker runt om i Stockholm, 10 butiker i Malmöområdet och 2 butiker i centrala Göteborg.

 Jag och min väninna L gick hit för att jag hade hört talas om detta ställe från olika håll och blev då väldigt nyfiken. vi tog oss en lyxfika med bakelser och var sin kaffelatte. OMG vilket gott kaffe kan jag lova er, hit kommer vi gå igen! Den perfekta pausen mitt i stan!

Men den största anledningen till att jag gick hit för första gången var att jag hade hört att Gateaus har gjort en brödparfym till hemmet. Ja ni läste rätt, en bröddoft till köket. Jag lovar er att den var super annorlunda, god, spännande och modern på en och samma gång. Riktigt super coolt. Jag skall visa er lite mer om den senare för självklart kom jag hem med en påse med massa gott från detta bageri som tillverkar både kakor, musli, choklad och goda marmelader allt med riktigt bra råvaror.

.

Nu skall vi äte lite frulle och fixa lite inför vårt advensfirande här hemma!

Ha en fin dag så ses vi lite senare idag!

Kram/Carola

One thought on “Ett besök på Gatueau

  1. Laila Söderblom says:

    Hej Carola! Tack för att du tog med mig till cafe’ Gateau. Snygg och stilren inredning. Läckra bakverk, müsli, bröd, bakelser, chokladpraliner med de finaste råvaror och supertrevlig personal! Jag är ingen fikatjej som du vet. Finns sällan något att erbjuda mig som är både gluten och laktosintolerant! Här på cafe Gateau fanns det! Jag kunde njuta av denna magisk goda bakelse med päron och pistagenötter! Hit återvänder snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *