Skall jag skapa en tavelvägg?

Skall jag skapa en tavelvägg?

 

Skall jag skapa en tavelvägg?

.

Nu funderar jag på att göra en fotovägg här ovan för bordet. Jag tycker att det ser så trivsamt ut men jag är rädd för att jag tröttnar på tavlorna och motiven. Jag gillar när det är lite mer hemtrevligt när det är vinter och kallt ute men när sommaren kommer vill jag skala av allt. Jag gillar minimalism och är då rädd för att jag ångrar mig. Men nu är jag nära, jag har tagit fram flera tavlor som står på golvet och jag sitter här och dricker kaffe i soffan och talar med hunden men hon ger mig inga kloka råd i dag?!.

Mina ideer är att jag skall börja ha lite egna fotokonster som skall hänga här på väggen. Jag har lite bilder på G som borde hängas upp på väggen men jag vill inte sätta en massa hål i onödan (rädd för att ångra mig) Jag har ju idag en tavelvägg i sovrummet vid sänggaveln och kanske borde jag skaffa mig en tavelvägg till för att skapa lite personligt här hemma? Men det får inte kännas rörigt och svennigt-halvbra om ni förstår vad jag menar. Frågan är alltså är det befriande skönt att ha inget alls på väggen mer än att det står två tavlor lutat på ett bord som är enkelt att byta ut. Eller är det för stelt och tråkigt?

Skall ta och brygga mig en till kopp Espresso och se om jag blir lite klara i huvudet och kanske då kan ta en klarare beslut.

Kram/Carola

3 thoughts on “Skall jag skapa en tavelvägg?

  1. Alexandra says:

    Jag tycker du ska våga och hänga upp lite tavlor! det är bara att byta motiv om du tröttnar.Alternativ att ha en vit tavelhylla som smälter in i väggen,ifall du inte vill ha så mycket tavlor på väggen mot sommaren? lycka till med valet. Hälsningar Alexandra.

  2. @youaremyfavoritefeeling says:

    Om du är rädd för att du skall tröttna på en tavelvägg så sätt istället upp några tavelhyllor och så kan du byta motiv, storlek osv. efter smak & tycke. Mycket lättare än att ha spikhål här och var!

  3. Under Mina Vingar says:

    Våga!! Det är ju så snyggt. Känner du för förändring kan du ju bara byta ut motiven i ramarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *