I dag är det ingen vanlig dag

I dag är det ingen vanlig dag

.

Roliga kalas ljus. ljuslågan är i olika färger vilket gör tårtan lite extra festlig, de är köpta på TGR i Köpenhamn men jag tror de även finns här i Sverige?.

.

I dag är det ingen vanlig dag

 

I dag är det ingen vanlig dag

.

Haha kolla in minen på födelsedags barnet när hon får denna tröjan, tror hon gillar den?! Det är inte jätte lätt att köpa kläder till denna bestämda damen som vet vad hon vill ha, men denna gången hade mamma tydligen fått in en fullträff.

 

I dag är det ingen vanlig dag

.

Lego Friends står alltid högst på önskelistan för denna tjej, och så även denna gången. Till idag hade hon önskat sig mest av allt Lego Friends nöjesparken-bergochdalbana, så när hon öppnade detta paket så var hon en lycklig liten 9-åring må ni tro.

I dag är det ingen vanlig dag

Alltså dessa två tjejerna, de får mitt mamma hjärta att smälta totalt! Här får Cornelia sin present från sin bästis Felicia en resa till Köpenhamn med två övernattningar på hotell strax intill Tivolit, vilken lycka! Nu längtar de till novemberlovet dessa två tjejerna (ok vi mammor också för den delen haha).

.

.

.

Tjingeling

Här har vi haft födelsedags fest igen för vår lilla älskade Cornelia som fyller 9-år idag, hipp hipp hurra! I dag blev vårt golv färdiga i undervåningen så vi kunde flytta ner soffan och lite andra möbler som stod i köket och rummet brevid, samt så har vi värdens gulligaste vaktmästare i vårt hus som har ställt upp fantastiskt bra om kvällarna när vi har flytta alla våra garderober och möbler från rum till rum under denna tiden. Idag hade vi lite tur och kunde faktiskt sitta vid bordet i köket när flickorna kom hem från skolan. Jag hade förberett lite flytt av möbler på eftermiddagen medans jag körde mitt lång kok i köket som tog över tre timmar. Middagen var planerad att stå klar kl 16,20 och på menyn stod det stek, potatis, sky med svarta vinbärs gelé och färsk gurka och till efterrätt blir det klassisk prinsesstårta. Och allt gick i hamn som planerat men wow vilken galen dag jag har haft under morgonen och förmiddagen då jag fick åka med vår hund till djursjukhuset tidigt i morse då hon har skadat sitt ena öga. Det blev infärgning av ögat och en penicillin droppningskur med lite annat runt om kring. Sedan var det till att köpa mat och tårta till kalasbarnet för att sedan åka hem och börja laga maten och flytta möbler. Vad skall man säga, vem har tid att ha tråkigt?

.

Men slutet gott som i alla sagor slutade även denna dagen, hunden var skadad men kom under bra behandling och skadan var inte livshotande. Tårtan och maten blev som önskad. Kalasbarnet var jätte glad och lycklig över sina presenter och dagen fick hon dela med sin bästis Felicia och familjen som hon ville.

Med ett leende på läpparna går jag och lägger mig och sover med min älskade hund bredvid mig. Visst ni att jag och min hund delar huvudkudde? Det är sant hon gillar också tempur kuddar som jag haha sådan matte sådan hund.

.

Puss och kram

Carola

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *