Ny bok till köket – Chicolat

Ny bok till köket - Chicolat

 

Ny bok till köket - Chicolat

 

Ny bok till köket - Chicolat

 

Tjingeling

Förlåt för mitt lilla uppehåll här på bloggen,  men vårt hem har varit och är i ett enda kaos. Alla golven läggs om i lägenheten och det medför att vi får flytta rum för rum om kvällarna och på dagen är golvläggarna här och jobbar med rummen som är tomma. Men idag vill jag passa på att tipsa om en riktigt fin bok som jag klickade hem i veckan.

Ny bok till köket heter Chicolat: kärlek, choklad & saltstänkta hav. Jag bara toook gillar fina böcker. Jag tycker att böcker skapar en känsla i ett hem. Mina favorit böcker är modeböcker och matböcker som den här. Det är inte alla gånger som jag lagar exakt efter böckerna och recepten men de kan ge mig en inspiration och en ide om en rätt som jag lagar. Jag älskar att bli inspirerad av vackra kokböcker som den här. En vacker och lustfylld livsstilsbok med goda och enkla chokladrecept och fantastiska bilder omöjlig att inte inspireras av!

Sofia Rydemalm blev galet förälskad i en fransman, flyttade från krogtäta Rörstrandsgatan i Stockholm till den lilla ön Belle Île utanför franska atlantkusten och startade en chokladfabrik. I boken får man ta del av hennes historia och bilder från Belle Île. Men läsaren serveras också fakta om choklad, härliga recept, fakta om bättre hälsa med choklad samt lite dryckestips. Dessutom bjuds det på ett par möten med spännande människor!

Sofia Rydemalm driver en chokladfabrik som skapar noga utvald choklad i samarbete med flera chokladproducenter. Hon har dessutom ett eget chokladsortiment under varumärket CHICOLAT de Sofia Rydemalm. Jag har aldrig testad chokladen själv men skulle gärna vilja testa dem så klart!

Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *