Sponsorad Video: Svensk Fågel

Hej vänner.

Jag köper alltid svenskt när det gäller mat och framförallt fågel. När jag köper kyckling så är det alltid den gula pippin jag letar efter i disken. Den är garanterat svensk och Svensk fågel har ett bra program med miljön och en hållbar utveckling som jag gillar. Jag tycker att det är viktigt att värna om våra svenska mat leverantörer och jag tycker att det är väldigt onödigt att frakta mat från andra sidan jorden som vi skall äta i det dagliga hushållet.

Vi äter ofta fågel hemma hos oss då det är ett magert kött och ett nyttigt val. Barnens favorit är kyckling tacos som vi nästan äter en till två gånger i veckan om barnen får bestämma själva. Man kan göra så himla mycket olika maträtter med just kyckling därför har vi alltid kyckling hemma. Då tycker jag det är extra viktigt vad det är för kyckling mat äter då det äts ofta. Jag kollar alltid efter den svenska fågeln, det är det självklara valet för mig!

.

Nu skall jat ta och titta igenom några idol avsnitt, jag har haft allt för mycket den senaste tiden så jag har inte hunit varken blogga, titta på tv eller bara slappat. Men i kväll och i morgon skall jag ta och försöka komma i kapp på bägge dom fronterna

Ha en fin kväll vänner

Inlägget är sponsrat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *