10 årig bröllopsdag och en present

10 årig bröllopsdag och en present

 

10 årig bröllopsdag och en present

 

10 årig bröllopsdag och en present

.

.

Hej,

.

I fredags så firade jag och min man att vi varit gifta i 10 år och varit tillsammans i 20-år. När jag skriver det så här så hör jag att det låter länge, men det känns faktiskt inte så länge som det faktiskt är. Åren har gått fort! Det händer ju mycket från att man är 20 år tills man är 40 år. Det är giftermål, skaffa bostad, bilda familj, utbildning, jobb ja ni vet livet går rätt fort och det är mycket som skall göras mellan de där åren.

Vi har firat vår bröllopsdag med att gå ut och äta på en mysig restaurang i Göteborg utan barnen vilket inte är än vana för oss. Min man har köpt de rosor som var med i vår blombukett på bröllopet (blommorna är köpta på blomrum där vi beställde alla våra blomsterarrangemang till bröllopet en sensommar för 10-år sedan). Vi har druckit champagne och ätit gott och pratat massa minnen med barnen och bilder har de fått sett på vår 20-ådriga resa genom livet.

Men det största var nog ändå min mamma och pappas presenter. Vi fick fina blommor och kort och en annan gåva som var helt galet överraskande. Det var så oväntat och galet så jag kan inte skriva om det här, men wow vi är så himla tacksamma och glada för er present så ni kan inte ana! Tack mamma och pappa ni är bäst!!

.

Nu skall jag ut och tvätta och putsa min nya bil som står på innergården. Man får passa på när solen skiner.

.

Ha en fin dag så ses vi senare!

Kram/Carola

One thought on “10 årig bröllopsdag och en present

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *