Sponsrad Video: Idéer på väg: Tiden

Var tänker ni bäst någonstans?

Vi åker mycket bil i våran familj, både i vardagen och på fritiden. På semestern åker vi med husvagnen bakom. Jag slappnar alltid av i bilen (När jag sitter bredvid), det är där jag kan tänka. Min man pendlar långt till och från jobbet och han säger att han inte kan jobba med det han gör om han inte pendlade, det är då han tömmer huvudet. I denna filmen har Volkswagen gjorde ett experiment för att se ifall en bilfärd kunde ge nya tankar och idéer

I det här klippet får vi se Katarina Gospic (hjärnforskare), Johan Norén (föreläsare om utbrändhet), Emilia de Poret (modeprofil) och Anton Johansson (entreprenör) diskutera om tiden. De pratar om våra kalendrar som blir allt mer fullbokade, både med saker vi vill göra och med sånt vi måste göra. Vi får även reda på vad Emilia de Poret menar med ”feministisk agenda”, och vad är det som stressar upp Katarina Gospic mest utav allt? Och är det över huvud taget någon som känner att de har gått om tid?

//Carola

Inlägget är sponsrat.

One thought on “Sponsrad Video: Idéer på väg: Tiden

 1. Nettan says:

  Vad jobbar din man med då?
  O dina tjejer vad har de för framtidstankar kring yrken?
  Har inte hängt med riktigt, bor ni Göteborg eller?
  Härligt att läsa alla dina restips, London är ju bara för härligt har varit där flera gånger o tröttnar aldrig!
  Älskar du shopping ( dum fråga vet jag att du gör) så kan jag rekommendera Rom -där får plånboken jobba o resväskan va/blev väldigt fet av den resan!
  Tack för din härliga blogg.
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *