Laduree på Harrods

Laduree på Harrods

 

Laduree på Harrods

 

Laduree på Harrods

 

Laduree på Harrods

 

Laduree på Harrods

 

Laduree på Harrods

 

Laduree på Harrods

.

.

.

 

Hej,

.

Dessa bilder behöver nog ingen text? Vad jag älskar detta ställe! Här tillbringade jag och min stora dotter en lång tid till vår champagnefrukost ( hon tog dock ingen alkohol så klart utan en lyxig grapefruktjuice) Vi tog två st ros macarons var, den smaken är verkligen vår favorit.

I går kväll färgade (blekte) jag håret på min stora dotter. Det blev bra men jag tycker att det är dock lite för gult i tonen. Jag/vi vill ha det lite mer grått i självaste färgen. Är det någon blondin där ute som är lite duktig på hur man färgar håret ljust med lite grå ton i. Vi har testat ett blå schampo men den tycke jag var för mesig. Jag kan nästan tänka mig någon färg åt ask hållet men har inte hittat någon i butikerna. Någon som har något tips? Allt är välkommet!

.

Kram/Carola

 

 

9 thoughts on “Laduree på Harrods

 1. Helle says:

  Prova att köra silverbalsam istället och låt det sitta i en halvtimme eller så. Det är bättre än schampot säjer min frisör. Speciellt om man använder det som inpackningar. Har inte provat själv, mitt hår bleker min frisör och det håller sig med bara schampot någon gång i veckan,

  • Carola says:

   Silver balsam låter ju bättre än shampoo som man bara sköljer bort helt efter någon minut. Skall testa detta, mycket tacksam för din hjälp!!!

   Kram Carola

 2. Laila Söderblom says:

  Snygg presentation av London. Som vanligt levererar du bilder i världsklass. Tack för att du delar med dig av alla upplevelser. Roligt att se dig och PH. Kram

  • Carola says:

   Tack snälla ♥ Jag har så mycket mer bilder från vår Londonresa som jag inte vet vad jag skall föra med. Kanske öppna en ny blogg som heter mitt London haha.

   Kram Carola

 3. Ann-Charlotte says:

  Vilken fin Londontripp , så himla många fina bilder.
  Att dotterns hår skiftar i gult beror på att ni inte blekt bort tillräckligt med pigment, att tillsätta askfärg är inget jag skulle rekommendera då det är risk att håret istället blir grönt eller skiftar i grönt.
  Mitt tips är att ni går till frisören och gör en nyansering på hennes hår.
  Ni kan även testa att köpa Revlons färgbomb nr 1009 som är platina/ silver, det är ett färgat balsam som ni tar i håret efter schamponering , använd ingen vanlig balsam utan handdukstorka håret och massera in färgbomben , kamma igenom hela håret med en gles kam och låt verka minst 3-5 min, men ta lite längre om det är gult, inget som kan förstöra håret. Men som sagt vill ni ha håret grått så är det nog bäst att låta en frisör hjälpa er. Gå till föredetta Diva, nu Lycko, dom vet jag säljer färgbomber, och kan nog hjälpa er med tips. Lycka till! ( är själv frisör, därför jag svarar som jag gör, vet vad jag pratar om)

  • Carola says:

   Tack snälla Ann-Charlotte för din hjälp. Att få hjälp av en frisör kan ju inte bli bättre! Jag skall kolla upp detta i helgen och köpa det som du skriver. Tusen tusen tack för din hjälp och att du tar dig tid att skriva en så lång förklaring här.

   Stor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *