Gladpåsk från småstaden

Gladpåsk från småstaden

 

Gladpåsk från småstaden

 

Gladpåsk från småstaden

 

Gladpåsk från småstaden

 

q11

Ni vet väl vad jag jobbar med? Jag är tandsköterska det kan ingen tro när man ser detta stora ägg fylld av endast god choklad från Anthon Berg. Och dessutom så fick jag denna goda påskägg av min chef som är tandläkare, visst är det lite roligt?! Vad kan man säga, jag har historiens bästa chef!!

.

.

.

Tjingeling finingar!

Här har jag varit uppe med påskharen idag. Han var här tidigt och lämnade vackra påskägg till barnen. Vad skönt det är att vara hemma en lång helg som den här när man har massor kvar att göra med vår nya lägenhet. I går började vi projekt att sätta upp lamellgardiner, puh det var inte så lätt som man kunde tro att sätta upp dem. I går satte vi upp i två utav våra stora fönster och i dag skall vi åka och hämta någon form av ställning så vi kommer upp till taket där två till skall sitta. Som tur är så är våra stora fönster delade på mitten så vi behöver inte köpa några dyra specialbeställda lamellgardiner.

.

Lite mer saker kommer dock att säljas som jag kände att jag ville ha kvar, men det passar inte in i detta hem. Jag säger som Ernst skriver, Här sitter jag och känner in rummet. Det är just vad jag gör denna helgen. Det är skönt att bara få vara. Att ta sig tid att bara njuta och inreda:)

.

Idag ser jag att solen blygsamt försöker sig fram, och jag har köpt lite gott till grillen så det passar helt perfekt till våra middagsplaner.

.

 Önskar er alla super fina bloggisar en riktigt fin och härlig påskafton med mycket god mat och kärlek!

.

Kram/Carola

One thought on “Gladpåsk från småstaden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *