En middag hemma hos oss


En middag hemma hos oss


En middag hemma hos oss

En middag hemma hos oss

 

110-tile

Kanske den godaste lilla avec man kan tänka sig. Har ni testat Bailey´s Chocolat Lyxe någon gång? Super god!

.

.

 

Godmorgon Lördag

.

Bjuder er på lite bilder från gårdagens middag med svägerskan och broder till min man. Vi bjöd på tre rätters middag, men vi startade med tappas och rött vin vid bords. Kvällens meny var lammstek, potatisgratäng med sky. Därefter så serverade vi en hemmagjord chokladmousse med hallon och lakritsrot, till den serverade vi färska hallon och jordgubbar. Den var riktigt smarrig så recept kommer i veckan här på bloggen.

.

Förlåt för min dåliga uppdatering i veckan. Jag skall bättra mig jag lovar. Men nu händer det grejer här hemma. Vi har lite annonser ute på blocket på möbler som skall säljas inför flytten. Det är ju ingen ide att flytta möbler till det nya hemmet, om vi inte har tänkt att ha de möbler uppställda där. I morse kom det en köpare på vår stora svarta skinn soffa. Så nu har vi ett stort vitt dansgolv i vardagsrummet:) Och mer möbler kommer att säljas nu i veckan.

.

Det var lite kort om vad som händer hemma hos familjen Karma just nu. Jag har även klickat hem en ny stor fin grill som vi skall ha på ute terassen i vårt nya hem. Men den kommer jag att montera upp i morgon, då vi skall ha en liten bjudning här hemma för några vänner! Lite nya spännande grill ider har jag också, ni får se!

.

Men nu får jag hoppa in i duschen då jag är på väg ner till Göteborg för lite shopping. Som ni hör, det händer mycket just nu:)!.

.

Ha en fin dag!

Kram/Carola

One thought on “En middag hemma hos oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *