Att få ta sig en liten smyg titt

Att få ta sig en liten smyg titt

.

En liten titt in i köket som inte alls är färdig på långa vägar. Men om ni använder fantastin så kan jag förklara lite för er:)

Rakt fram så ser ni en vägg där kommer köksinredningen att vara i ett format U. Framför den kommer det vara en platsbyggd köksö som skärmar av köket till matplatsen. Matplatsen kommer vara i gången hitåt, men den kommer att breddas då det inte finns något golv där än på vänster sida ( räcket kommer också att tas bort då så klart). Där kommer vi ha en matplats för 6-8 personer. Alltså är denna delen vårt kök ni ser här.

 

Att få ta sig en liten smyg titt

.

Dörren in till vänster ser ni vår stora dotters rum. Dörren längst bort mot köket har vi vår lilla dotters rum och dörrposten närmast på höger sida har ni vårt sovrum. På övre våning så har vi tre sovrum, ett kök, badrum och hall.

.

Att få ta sig en liten smyg titt

Här nere kommer vårt vardagsrum att vara med dubbeldörrar ut på terrassen och 5 meter takhöjd. Man kan se över räcket från köket ner till vardagsrummet vilket kommer skapa en härlig rymlighet.

.

.

Hej vänner!

.

Nu kan jag knappt hålla mig så sugen jag är på att flytta in:) Igår var jag nära på att klicka hem en ny super snygg vit stor soffa. Det stod att det var 6-8 veckor leverans så det hade passat helt perfekt. Men det är kanske klokt att vänta tills man flyttar in med att beställa hem nya möbler. Det är ju lättare när man ser det på plats. Vi har gjort skisser för varje rum, ritningar vad möblerna skall stå. I vardagsrummet skall vi platsbygga en hylla.

.

Köket kommer också att platsbyggas en del. Vi har några förslag på den här köksön som kommer från Marbodal. Den vill vi också känna av när vi flyttar in hur den skall vara i detalj. Men vi har grovskisser och bokningsordern klar, det är bara till att säga till kör….

.

Efter att ha sovit, latat mig, sett på tv, ätit gott och gjort detta i överflöd i flera veckor så känner jag mig riktigt redo för att ta denna flytt! Vi har planerat massor under jullovet och barnen är med och väljer inredning. Vi har skaffat oss en flik på datorn med länkar till de möbler de vill ha på sina rum. Har dem en mamma som är en gammal dekoratör och inredare så kan ni förstå att vi har brainstormings möten var och varannan dag med mig i spetsen:) Vi kollar inredningstidningar tillsammans och klipper ut de möbler vi gillar och klistrar upp på stora ark. Här skall det inspireras och njutas för fullt av detta projekt och bygge. Det är en underbar känsla att bygga nytt!!

.

Nu skall jag ta en tur med vår lilla vovve ute i parken. Brrr det är iskallt (-11 C) så det är bäst jag klär på vår lilla nakenhund den varmaste pälsen:) Men solen skiner ändå, det ser ut som ett vackert vinterväder!

.

Vi ses

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *