Sötaste sängkläderna – Ballerina

Sötaste sängkläderna - Ballerina

.

 

Bedårande sött bäddset till familjens prima ballerina! Kryp ner i lakanen och förvandlas till en dansös!

 Detta hade varit en dröm för vår lilla tjej i familjen. Hon dansar just balett och har dansuppvisningar var och varannan dag här hemma:) Jag hittade detta söta set här.

.

Jag idag kör vi inspiration till lill tjejens rum. Jag fick en galen ide på en säng som jag skulle vilja göra. Jag gillar att inreda barnrum. Och jag gillar också husformer. Den sängen som jag egentligen skulle vilja bygga till henne har hon bestämt sagt NEJ till, det är inte ens förhandlingsbart:) Så jag kom på en ny ide på temat ”hussäng” som hon kan tänka sig. Nu återstår det bara att ta reda på hur jag skall lyckas med det?:).

Tänk er en helt vanlig kontinentalsäng i ljusgrå tyg. Då vill jag göra en sänggavel i en klassisk husform. Men den vill vi ha stoppad och kläd med samma tyg som underdelen. Problemet är att jag vill ha samma tyg på sänggaveln som jag har på sängen. Hur skall det gå till? Man beställer ju en säng med ett tyg och den är ju färdig från fabrik. Jag kan ju inte hitta samma tyg som den i en tygaffär liksom? Det är ju olika strukturer på tyget och nyansskillnader på färgerna. Hur skall jag göra? Någon som har något förslag?

.

Tipsa mig gärna!

Kram/Carola

 

One thought on “Sötaste sängkläderna – Ballerina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *