vita fogar och 15×15 cm kakel

SFDEBCAD75E3D87438188D11FD36FF1228D_918x612

Kolla in detta badrum. Hittade bilden här.

.

.

.

Godmorgon vänner!

.

Nu har jag börjat att städa ut julen lite smått. Alla röda ljus har jag bytt ut till vita igen och några andra röda saker har gått ner i lådorna:) Här hemma har vi börjat tänka mer och mer på vårens alla roligheter vi har framför oss. Detta året kommer bli ett händelserikt år. Det är saker jag inte vill skriva om än, men det är en del som måste förberedas redan nu.

.

Nu har vi bestämt oss helt för att ha vita fogar i badrummet. Vi kommer att ha klassiska vita kakelplattor på 15 x 15 cm som på bilden ovan. Även där skulle vi kunna tänka oss att ha blandare i mässing. Mässing är ju en trends om har hållit i sig ett tag. Men det är ju enkelt att sätta dit en blandare och byta igen när trenden vänder. Men vi tycker att vitt och mässing är flott! Vi kommer inte ha två handfat utan ett lite bredare kant på.

.

Åhhh vad jag längtar till 1 mars när vi skall flytta in. Allt verkar följa planen så det blir nog inga förseningar som det lätt kan bli med nybyggen annars.

Nu måste vi ge oss ut i vår vitpudriga lilla småstad för att njuta av årets första snö. Det är faktiskt så mycket snö så vi kan åka pulka:) Ni må tro att våra barn är super glada denna morgon!!

.

Ha en fin dag!

Kram/Carola

One thought on “vita fogar och 15×15 cm kakel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *