JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN 2015

GöteborgsOperan
JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN 2015

.

.

.

T J I N G E L I N G  B L O G G I S A R!

.

I går kväll besökte vi Göteborgsoperan. I år heter Jultrad-i-trion,  En stjärna faller. På GöteborgsOperan ställer dem deras hopp till Nordpolens underrättelse och säkerhetestjänst (N.U.S.T) att ställa allt tillrätta. Det var en uppsättning som stämmer i tiden. Till ex så var Siri, den smarta personliga assistenten som hjälper dig att få saker gjorda med i uppsättningen och julen var mer modern detta året. Det kanske inte riktigt föll mig i smaken då jag gillar mer klassiskt och vill gärna ha tomtar och nissar. Men den var vacker som alltid.

.

Detta året bokade vi bord på  GöteborgsOperan igen för att äta en middag före uppsättningen. Det gjorde vi första gången vi var här för tre år sedan också. Det var nämligen tre årsdan vi hoppade på denna super trevliga tradition med familjen W som har haft detta som sin tradition i många år tidigare. Det är verkligen super trevligt att äta här innan, det förlänger den sköna känslan som finns här på  GöteborgsOperan. Om man inte har julkänsla innan så får man det klart här!

.

JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN 2015

.

Liten mingel bilder från kvällen.

.

JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN 2015

.

Jag valde denna goda rätt, eller jag och jag sex st utav sällskapet på 10 st åt denna rätt:), Sotad vild hjortytterfilé samt en wallenbergare på hjortfärs. Pommes Anna, skum på ekologisk jordärtskocka, liten sallad med råhyvlad ekologisk rödbeta och portvinssås.

.

Jag säger bara OMG vad gott det var! Skulle kunna äta denna rätten många gånger om.

.

operan50-tile

.

Jag är inte mycket för dessert så jag tog mig ett glas dessertvin i stället. Och även där var det en fullträff, vilket gott vin. Tog en bild på flaskan för att kolla om systembolaget kan ta hem en sådan flaska till mig under helgerna här framöver?!. Klart värt ett försök då den var fantastiskt god!

JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN 2015

.

Haha att försöka fånga dessa två sötnosarna på bild är inte det lättaste. Båda mammorna försöker här samtidigt:)

.

operan19-tile

.

Och sedan var det dags för den årliga Jultrad-i-trion på Göteborgs operan. Ja detta måste jag nog säga är julens höjdpunkt!

.

JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN 2015

JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN 2015

 

JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN 2015

 

JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN

 

JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN 2015

 

 

Jag säger det igen, Tack Gabriella för att du/ni familjen visa oss denna trevliga jultradition för oss. Denna stunder på året är helt magisk för både oss vuxna och barn! Och för er som inte har varit där så kan jag varmt rekommendera detta till er i år (om biljetter finns kvar) eller annars nästa år.

.

Ha en jätte fin dag vänner och njut av jultiden som är här nu! Det går så fort och snart är det över.

.

Kram/Carola

One thought on “JULTRAD-I-TRION PÅ OPERAN 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *