Blossa 1895

Blossa 1895

 

Blossa 1895

 

BLOSSA 1895 – En 120 år bortglömd receptskatt väcks till liv. Blossa presenterar en spännande nyhet i form av BLOSSA 1895: en glögg baserad på ett kalkylblad med ingredienser från J.D. Grönstedts Vinhandel, daterat 1895. Chief Blender Åsa Orsvärn har tagit sig an ingredienslistan och skapat en djup och fyllig starkvinsglögg. Detta är förmodligen den godaste glöggen jag druckit i hela mitt liv!! Glöggen levereras i ett vackert grönt prasselpapper.

BLOSSA 1895 har en alkoholhalt på 18 % och finns i Systembolagets beställningssortiment från och med 1 oktober i en begränsad upplaga om 20 000 flaskor. Priset är 129 kronor för 500 ml.

.

 

.

Tjingeling bloggisar!

.

Idag ville jag bara hoppa in och tipsa om detta super goda glöggen ovan. Vi har redan smygtestat detta idag:). Alltså denna tiden på året, jag gillar nästan allt som har med julen att göra. Glöggen, pepparkakorna, lussekatterna, tomtegröt och allt godis. Många tycker att julen är stressig men jag tycker nog ändå att det är vad man gör den till. I år har jag faktiskt köpt mycket på nätet. Maten har jag börjat med i god tid så det blir ingen stress för oss.

.,

Kram/Carola

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *