Till vårt nya kök

Till vårt nya kök

.

Då har jag beställt en inbyggnadshäll från Electrolux, det blev en Infinite induktionshäll som ger oss stor frihet. Så länge som man täcker en av de fyra markerade punkterna kan man placera kokkärl av olika storlek och form var du vill. Hällens Bridgefunktion tar ingen extra plats, men den gör så att man får fler matlagningsalternativ. Den kan göra två värmezoner till en större zon vilket är perfekt när man har långa kokkärl. Den har även en Stop+Go-funktionen pausar ett tryck matlagningen – och startar den igen med samma inställningar.


Till vårt nya kök

Ugnen som vi har beställt kommer också från Electrolux. Vi valde en vit varmluftsugn som harmoniserar med alla andra vita vitvaror i köket. I ugnen fans det en funktion som jag gillade och det var matlagningstermometern som ger mig professionell hjälp i min matlagning. Ställ in önskad kärntemperatur så stänger den av ugnen när maten är färdig. Denna ugnen är på hela 72 liter och är en utav marknadens största inbyggnadsugn (för hemma bruk). Eftersom vi lagar mycket mat hemma hos oss så kommer detta passa oss perfekt! Jag gillar att den är vit också!

.

.
Hejsan vänner!

.

Nu börjar det kännas mer verkligt att vi skall flytta. Allt börjar komma på plats, men det är en bit kvar. Men val av färger på skåpluckor, dörrar, golv, kakel och klinkers med fogar samt allt annat är nu klart och beställt. Jag ser vår lägenhet ta form och i går såg jag att ett nytt fönster har kommit upp, det är fönstret till ”Litens” rum som just har sats in, så spännande!

.

Nu har jag lite annat julpyssel som jag måste ta tag i. Har en stor fin säck som väntar på mig med massa gottit i, ni skall få se senare!

.

.

Kram/Carola

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *