Ni missar väl inte?

Ni missar väl inte?

.

Den nya stora posten heter Power Of Love och finns här, ramen kommer från Ikea.

Den lilla posten heter Blomm och finns här, jag valde en guldram till som ni hittar här.

.

Ni missar väl inte?

.

.

.

Godmorgon Black Friday

.

Idag är det ingen vanlig fredag. Idag har vi börjat med något som heter Black Friday, vilket kallas i USA den dag som infaller dagen efter Thanksgiving (som är den fjärde torsdagen i november). Det är USA:s största shopping- och readag. Det är traditionellt även dagen då julhandeln inleds, och många amerikaner börjar juldekorera och shoppa. Alla butiker har öppet väldigt tidigt, vissa redan öppet från midnatt, andra oftast från klockan 5 eller 7 på morgonen, samt stänger väldigt sent, oftast vid 23-tiden.

Trots att Black Friday inte är någon officiellt ledig dag i USA är alla skolor och många arbetsplatser stängda, för att möjliggöra en fyra dagar lång ledighet med Black Friday som så kallad klämdag.

Traditionen har tidigare inte haft något fäste i Sverige, men 2013 uppmärksammade flera svenska butikskedjor och e-handelsföretag dagen med specialerbjudanden. Innan Black Friday 2014 hade redan över 45 butiker meddelat att de skulle komma att ha erbjudanden. Betalningsleverantören DIBS Payment Services preliminära siffror visar på ökad näthandeln med 50 procent, jämfört med samma dag förra året. Ökningen är ännu större hos butiker som erbjuder rabatter.  

Detta är ju super kul! Jag är ju ledig idag så jag tänker ge mig ut i butikerna för att se om jag kan fynda något bra:) Ni får gärna tipsa mig om bra tips som jag inte får gå miste om!

.

.

aaa.

.

Vill också passa på att påminna er så ni inte missar min fina tävling här på bloggen där ni kan vinna en fin poster/tavla från  I love my type.

.

Så här tävlar du:

För att delta i tävlingen så nämner ni namnet och storleken på den posten ni tycker bäst om, ni kan gärna länka till sidan också.

.

Ni hittar svaret  här.

OBS! Ni behöver inte ha någon blogg för att delta i tävlingen – alla läsare är välkomna att delta. Uppge bara ert namn i kommentarsfältet i inlägget här samt svar på frågan. Tävlingen pågår tom Söndagen den 29 november kl 23,00.

.

.

Lycka till!
.
Kram/Carola

One thought on “Ni missar väl inte?

  1. Annika says:

    Ja, Black Friday har verkligen blivit stort även här i Sverige. och det tackar i ju för, alltid bra att spara lite pengar. Och kanske passa på att handla julklappar. Ha en fin fredag. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *