bag in box

bag in box

 

bag in box

 FM Riesling (Nr 5844) Vitt vin

,

,

,.

Välkommen Fab Fredag

.

Mår ni bra all fina läsare?

Igår hämtade jag ut världens sötaste topp från Chill Norway. Förmodligen den sötaste blusen CN har gjort genom åren. Bilder kommer, jag lovar! Jag har vårkänslor i hela kroppen.

Nu är veckans bästa dag äntligen här. Har just kört mina två flickor och ”Dockans” kompis till skolan. Själv har jag inte hunnit hoppa ur myskläderna. Det gör inget eftersom jag ändå skall städa här hemma denna soliga förmiddagen. Det är rätt skönt att börja dagen lite soft. Sitter med inhandlings listor för helgens alla middagar. Jag älskar att laga mat, det är liksom helgen. I kväll har barnen faktiskt bestämt middagen och det kommer bli blåmusslor med goda tillbehör. Till det dricker vi vinet ni ser ovan. En bag in box vin. Den är faktiskt riktigt god! Jag har alltid varit emot vin på låda, och kanske är jag det fortfarande innerst inne. Men jag måste medge att det är väldig smidigt med bag in box vin. Perfekt när man är ute med husvagnen på somrarna. Och det finns goda viner även på låda har jag erfaret här ovan:). Klart värd att testa!

.

Vi ses lite senare.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

6 thoughts on “bag in box

  • Carola says:

   Min stora stolthet här hemma, hihi. Den får nya blommor varje helg.
   Så mycket uppmärksamhet som den vasen får, får inte min knappt min man:) Jag ler …………..

   Kram Carola

  • Carola says:

   Ja det är nog annorlunda nu för tiden. Jag kom ihåg när dom kom. Då var jag sååå emot dom. Men nu mera finns det goda viner även här:)

   kram Carola

  • Carola says:

   Tack snälla finaste du ♥♥♥ Visst är det kul med barn som gillar mat från havet och andra läckerheter. Går man ofta på restaurang med barnen så tror jag att dom lär sig att äta ”vuxenmat”?!.

   Stor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *