2017 ja jäklar vilket år att vara bra

Vår husvagnssemester som startade med ett stopp i Colmar i Alsace på olika vingårdar, mer om det kan ni se här.

 Vi tog husvagnen till Spanien och det var det bästa vi har gjort på många år! Mer om det ser ni här

Jag upplevde min största dröm att få åka hit till Cancale och äta ostron nere i hamnen som Marco och Plura gjorde i ett av tågluff program (jag handlade av samma ostron handlare också;)) Mer om det ser ni här och här.

 

Vi tog oss till Paris också mer om det kan ni läsa om här och här.

Vi packade husvagnen och tog båten över till Polen och levde lyxlivet för en mycket liten peng, klart sommarens höjdpunkt se mer om det här,här och här. Om ni går in på fiken Polen så kan ni se allt jag gjort där (finns också filmer att se).

Århundrades roligaste kräftskiva som innehöll allt, mer om den ser ni här.

Här är mitt studenthem, hemma hos vackra Petra i hennes vackra hem mer om det kan ni se här och här.

Detta åren 2017 blev jag en vuxen student 😉

En weekend i Köpenhamn med familjen mer om det ser ni här, här och här.

 

2017 ja jäklar vilket år att vara bra!

Detta året har varit helt fantastiskt på alla sätt, jag är nöjd, glad och tacksam för allt! Vi har gjort så många härliga resor och upptäckt mycket tillsammans hela familjen. Jag har gått och blivit vuxen student under året med allt vad det innebär;) Jag har lärt mig mycket om mig själv genom detta, känner att jag vuxit som människa och lärt mig mycket om andra människor.

Jag har fått två nya extra jobb under min studie tid och det har varit fantastiskt bra jobb! Jag stortrivs med tillvaron<3 Ibland är det lite stressigt med skolan, men det är utvecklande men att utvecklas hela tiden kan det också vara tröttsamt emellanåt men då sticker jag på en ny resa för att samla ny energi.

Som jag just nu gör, jag står med ena handen på tangentbordet och andra på resväskan som är packad. Vi är på väg ner till Berlin, åker idag;)

Så om ni har några bra ider på saker som jag bör besöka i Berlin så är det bara till att skriva till mig!

Puss och kram vänner!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *