DAGENS – BY MALENE BIRGER ZEBRAKOFTA

.

Dagens outfit. Kofta By Malene Birger, Väska Michael Kors och solisar Gucci.

.

.

.

Åhhh vad jag älskar min zebra kofta från By Malene Birger min absoluta favorit just nu på våren. Den är så himla varm och go! Vad jag älskar djurprint på kläder, skor och ass. Leopard har jag alltid älskat och kommer alltid att älska. Så det är värt att köpa klassisk märken på just dessa mönster. Vet att Mulberry hade en ur snygg leopard väska för några år sedan. Ångrar att jag inte köpte den. Tycket då att den stack ut lite för mycket, men ibland är det just det som behövs när man förövrigt är klassiskt svart och vit. Idag är jag på jakt efter något nytt roligt plagg i djurtema. 

.

Är på väg ner till Göteborg på en shopping runda. Det är så lätt att bra handla kläder till barnen när man är tjejmamma. Men idag är det min tur, skall bara handla till mig, jippi  ♥♥♥  Skall gå till alla mina favorit butiker som Filippa K, NK, Tara och Raglady mm.

.

Nu köööööööööör vi lördag vänner!

.

KRAM

3 thoughts on “DAGENS – BY MALENE BIRGER ZEBRAKOFTA

  1. Miss Tess says:

    Snyggo!
    Jag skulle behöva följa med dej på en shoppingrunda för här hoppas det nästan uteslutande till lilla dottern. Var förbi butiken Pondus igår med massa snyggt men tror du jag fick något shoppat med dottern i släptåg, buhu 😉
    Din lilla väska ser grymt ut, själv tittat på den i en shop men funderar på om den är lagom i storlek…

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *