13:E DECEMBER

Dagens lucköppnig & dagens lilla tärna:)!
Välkommen Luciamorgon!
Hoppas ni har haft en fin morgon!
Här är vi just hemkomna från förskolans lilla söta Luciafirande. Vi for dit tidigt i mörkret för att fira Lucia. Det var verkligen super mysigt. Alla familjer var samlade och vi njöt av våra små barn sjöng för oss. Det är dom stunderna i livet då man känner sig såååååååååå lycklig!

En just nu pics av liten nöjd tärna i vår soffa. Sitter just och väntar på att bli ombytt för här har det lovats att baka i dag. Och vi skall baka i massssssor!
Vi skall ha en riktig njuta dag jag och mina två små sessor. Glöggen står på uppvärming och degen står i kylen redo för att bakas ut. Och recepten på smörkolan är framtagen. Här skall det firas Lucia allt vad vi kan idag! Kanske blir det en tur ut på stan för att se småstadens Luciatåg.

Ha ha ha ………. Kolla in Sockret på bilden. Tror ni att hon gillar att driva med sin lilla mamma när kameran är där:)  =  Kärlek!

Sockrets stora Lucia firande igår kväll! Dom bjöd på en underbar uppvisning. Det är nog det största och finaste Luciatåg jag någon sin har sett. Och jag tror att det är många med mig som håller med som var där igår kväll!
Nu skall jag njuta av min ledighet, mina sessor, äppelglögg och julbaket som är på G här hemma.
Ville bara kika in här för att önska er en alldeles underbar Lucia med mycket kärlek!
KRAM

10 thoughts on “13:E DECEMBER

  1. Room of karma says:

    Hihihi det har du helt rätt i Vivvi. Dom första 5 låtarna var ju roliga men sedan börja det bli lite lång tråkigt. Och mammas 20 första kort var ju också roliga. Men sedan så ville hon komma på andra roliga saker:)!

    Har fångat många fina kort på Sockret under denna kväll. Men tyckte detta kortet nästan var charmigast:)!♥

    Önskar dig en fin kväll också!
    kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *