YELLOW FERRY ETT NYTT KLÄDMÄRKE FRÅN BOHUSLÄN

I februari 2014 öppnar YELLOW FERRY sin butik här på nätet där vi får möjlighet att beställa direkt. Ni må tro att jag kommer att hänga på låset, hihihi.

Dom kommer även att sälja kläderna i ett fåtal utvalda butiker, så man kan få se dessa skönheter även live.

Dessa butiker skall dom presentera på hemsidan senare, spännande. Undra om det kommer att bli någon butik i min småstad?

.

.

.

. .

Hello Bloggisar!

.

Idag har jag hittat ett helt nytt och galet fint varumärke Yellow Ferry. Varumärket föddes år 2013 som kommer från Ökeröarna i Bohuslän. Bara namnet är ju så unikt coolt så man blir ju bara sugen på plaggen av bara den anledningen, hihihi. Namnet baseras på den knallgula färjan som tar dig till och från ön där av Yellow Ferry.  Kläderna är Feminina, bohemiska och avlappnade, med en gnutta humor och guldkant. Stilen kallar Yellow Ferry för Lyxbohem Kläderna utstrålar en självförtroende och ger oss möjligheter att ta fram våran egen trendiga stil. En stil som passar mig och min livsstil idag!

.

Denna kombo är klart min favorit!! Så himla lyxigt och avslappnat. (Lång klänningar är klart min favorit och gärna lite lager på lager). Om ni går in här, så kan ni se min andra favorit vilket är den långa svarta/vita  klänningen i batik – tänk den vid havet i sommar

.

.

 Här kan ni läsa mer om Företagets historia och deras tankar och mål.

.

Njut kvällen vänner!

.

.

KRAM

11 thoughts on “YELLOW FERRY ETT NYTT KLÄDMÄRKE FRÅN BOHUSLÄN

 1. Miss Tess says:

  Ser jättefint ut! Den vita skira klänningen med tassels såg ju bara urlyxig och riktigt skön ut. Och den virkade/stickade saken. Tack för tipset.

  Kram

  • Carola says:

   JA, MEN HERRE GUD VISST ÄR DOM FINA DESSA KLÄDERNA! JAG BLEV HELT FÖRÄLSKAD NÄR JAG SÅG DENNA KOLLEKTIONEN! KOMMER NOG BLI SOMMARENS MÅSTE!!!

   SKÖT OM DIG TJEJEN!
   KRAM CC

 2. Ritva says:

  Gillar denna stilen. Jag håller med ovan att den vita skira långklänningen var verkligen lyxig. Tack för tipset!
  Kram Ritva J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *