AVSLUTNING I SOMMARSOLEN

Dagens lilla Docka. Klänning Chill Norway ♥ 

.

.

.

.

.

.

Hello Finingar!

.

Mår ni bra i kvällssolen??

Här har vi nyligen kommit hem från lill Dockans egna  förskoleavslutning. Det var inte någon vanlig förskoleavslutning idag må ni tro! Utan det var Dockans sista dagisavslutning någonsin. Det är nämligen så att vår lilla flicka har vuxit och blivit stor. Och snart börjar skolan. Så det kändes lite extra i hjärtat idag när vår Docka stod och sjöng. Och vi tackade fröknarna för detta läsår. Och många fina minnen sköljdes över en.  Det är blandade känslor en sådan här dag. Vi lämnar huset med många minnen. Många upplevelser och vi lämnar många fina fröknar bakom oss. Men samtidigt så är vi tacksamma för allt det har givit våra barn och vår familj. Förskolan har ju varit med och format våra fina barn som vi har idag. Och samtidigt så är det spännande att faktiskt lämna detta hus och gå över till skolan skolans värld!

Det årliga kortet med rosor runt halsen. Denna iden fick jag från en riktigt galen och rolig vän ”Bellanotte”. Jag är mycket för traditiner och är en riktig lekmamma. Men denna vän Bellanotte slår nog verkligen mig, hihihihi. Vilket jag tycker är fantastiskt bra, för hon ger mig ider!! Tack Bella! ( Nu ser jag fram i mot när vår familj skall fira semester med er, tänk vad kul flickorn skall ha i sommar).

.

.

Finaste sommarbuketten från farfar och fina A-M.

.

.

.

Efter 9-år i huset så var det även en liten speciell avslutning för vår familj, där vi tackades av med en härlig och glad solros från huset och många kramar!.

.

.

 

.

Jordgubbstårta, kaffe och jordgubbssaft. Det hör sommarfesterna till ♥.

.

.

.

 Mina flickor verkligen, verkligen och verkligen älskar att klättra i träd. Så till och med här på skolavslutningen hittade jag dom i det lilla vackra äppelträdet på gården, hihihi 

.

.

.

Det är så vackert grönt i trädgården på vårt illa dagis.

.

.

.

Jag kommer att sakna den vackra miljön runt dagiset. En riktig idyll här!!

.

.

.

På väg hem.

.

.

.

Just nu pågår det vår årliga potatisfestivalen i vår lilla småstad. Det bjuds på karuseller, hoppborgar, öltält, uteserveringar som grillar och kända artister så som Yohio, som då är vår stora Sockrets favorit just nu! Så helgen är bokad. Sockrets har sin bästis med sig, Dockan möter upp sin vän på stan och jag tar med mig min goda vän Canon ni vet! Och på kvällen blir det drink, drink med min fina BFF ”Stockholman ni vet?!:).

.

.

.

Vi ses i morgon igen!

.

..

KRAM

3 thoughts on “AVSLUTNING I SOMMARSOLEN

  1. Bellanotte says:

    Så fina kort på sommaravslutningstjejerna! Nu är dagiseran över även för er familj. Det är vemodigt. Men även Stort! Magiskt! & Spännande!
    Vi ser jättemycket fram emot att fira sommarlov med er. Det kommer att bli supernice! Men en sak kan jag lova, inte slår jag dina galenpanneideer… Kram 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *