VED STRANDEN 10 VINHANDEL OCH BAR

 

.

Operan i Köpenhamn, skapad av arkitekten Henning Larsen, invigdes 2005. Sedan dess har det blivit ett riktmärke för god arkitektur och mästerliga kulturella evenemang. Operahuset är ett av de bäst utrustade i världen. Det har 6 stora scener varav en är publik och fem används till förberedelser och utbildning. Byggnaden är 41000 m² stor och har fjorton våningar, varav fem är under jord. Den innehåller mer än 1000 rum. Trots sin påkostade utrustning, finns det bara ca 1500 platser, eftersom ett större antal skulle försämra ljudkvaliteten. Detta är en av mina favorit byggnader i Köpenhamn.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Tjingeling Vänner!

.

 Bjuder er på en resa till Köpenhamn igen och lite mer tips skall ni få på vägen!

 När man är ute och reser så är god mat och gott i glaset viktigt. Och här får ni ett riktigt bra tips på ett av mina favorit ställen i Köpenhamn Vinhandel och bar på Ved Stranden 10. Vi tog en taxi båt och åkte runt i kanalen inne i köpenhamn. Vilket är ett mycket bra tips om ni vill se mycket och ändå vara fria. Denna båt kan man stiga på och av hur mycket man vill. Så ett av stoppen är just utanför denna vinhandel och bar ♥. Tips tips ………… 

.

.

.

.

 

.

.

Förmodligen Köpenhamns bästa Vinhandel och Bar har ni här. Här finner du riktigt duktig personal med fingertoppskänsla. Miljön är mycket smakfull och behaglig. Jag blev mycket inspirerad av deras inredning och möbler. Bla så har jag kommit på att jag skall ha Y-stolen i vårt hem bla. Du finner denna Vinhandel och bar på Ved Sstraden 10 i Köpenhamn. Ett måste för riktiga vinkännare ♥.

.

.

.

.

.

Min fina BFF ”Stockholman” sitter och njuter av den fina miljön i väntan på ett glass gott rött.

.

.

..

Åh herre vilket gott vin!

.

..

.

..

.

.

.

 

.

.

Street konst in Copenhagen 

.

.

Utan för Magasin finner du ett stort torg med ett hav av färska krispiga långa rosor mm. Ett måste när jag är i Köpenhamn!

.

.

 

Nu skall jag ta och fixa och trixa lite här hemma. Har lite nya ideér på G som vanligt. Ibland önskade jag att jag kunde vara en sådan person som bara är i nuet. Inte har några nya ideér och upptåg av saker som jag har hela tiden. Tänk att bara vara tom ibland, det måste vara skönt?!.  Nu har jag nämligen designat en ny stor kudde i soffan som jag skall försöka få i handling bla. Nu skall jag ta tag i några saker på direkten.

.

.

.

.

Ha en fin dag, så ses vi snart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Psst! Kanske är jag själv om att gilla country? Men jag växte upp i en riktigt liten småstad där min pappa spelade mycket country, så jag lärde mig med åren att också gilla det. Och just nu har jag en ny låt som jag spelar ofta med Pistol Annies låten heter Hush Hush. Kolla in den sköna vidion, visst blir man glad av dessa färgstarka kvinnorna. Så amerikanskt!.

.

.

One thought on “VED STRANDEN 10 VINHANDEL OCH BAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *