Varma sköna utekvällar med grillning

Varma sköna utekvällar med grillning

Varma sköna utekvällar med grillning

Viket härligt väder vi har här i Sverige nu. Så här ska somrarna se ut, 27 grader minst 😉 Vi sitter här på vår terass om kvällarna och njuter. Vår terrass ligger i söderläge så vi har det riktigt varmt om dagarna nu kan jag lova.

Vi håller på att fixar här ute då vi vill ha mycket gröna växter och gärna växter som är gröna året om. Buxbom har vi köpt en hel del då de håller sig gröna på vintern. Nedanför altan har vi en rabatt som jag satt en fläderbuske som i år gav 10 st blomster ifrån sig 😉 Och vi har en svarta vinbärbuske, gräslök, rabarber och smultron. Det är så där litet så man orkar tar hand om det.

Här om dagen satte vi upp lampor som vi hängde på räcket, det är super mysigt att tända dem på kvällen när det är mörkare ute. Här sitter vi ofta om kvällarna och dricker rosévin och pratar med grannarna.  Jag får ta en bild när det är lite mörkare ute så  det syns bättre 😉 Vi är inte klara med terassen då vi tänker ha någon form av tak också, men det får växa fram. Har inte riktigt kommit till någon lösning än.

Ha nu en fin dag i solen,

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *