Välkommen lillördag med glada besked

Välkommen lillördag med glada besked

Välkommen lillördag med glada besked

 

Välkommen lillördag

Ni är många söta läsare som har frågat hur det gått med min styvfars operation och undrat hur han mår. Igår gjorde dem en planerad operation som gick jätte bra på kroppspulsådern och idag dagen efter så ser allt fortfarande mycket bra ut. Så nu svävar han inte i livsfara längre, skönt! Nu återstår bara frågan varför uppkom den varbildningen i buken? Var ifrån kom det? Kan det hända igen? I eftermiddag kommer läkarna och kirurgerna på de olika avdelningarna buk och tarm ha ett möte om framtida behandlingar. Men allt ser ljust ut, så vi behöver inte hålla andan längre.

Idag firade jag livet med lite färska snittblommor så här mitt i veckan. Jag gillar att köpa blommor när dem är endast knoppiga, som de ni ser här ovan. Jag vill kunna njuta länge av blommor och livslängden är lite längre då 😉 Dessa blommor köpte jag på Lidl  (det kan man inte tro, men dem har bra kvalité på sina blommor).

Nu ska jag ta och studera vidare i farmakologi här hemma.

 

Ta hand om varandra och krama varandra<3 sänder över en kram till er alla fina läsare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *