Tysta Marie på Östermalms Saluhall

Det blir mycket mat för vår familj när vi är ute och reser. Hela vår familj inklusive barnen är finsmakare och har en stor passion för bra mat och fina råvaror.

Här ovan har vi köpt riktigt bra kvalitets ostar från Tysta Marie som ligger inne i Östermalms Saluhall. Vi har här på vår spontana ostbricka 2 olika cheddar ostar (cheddar är min favorit när det kommer till ostar) vi har två olika smaker, en med champagne vilket barnen förälskade sig i. Den smakar lite syrligt och fräscht men ändå mycket krämig! Den andra var en krämig tryffel cheddar som fullkomligt smälte i munnen. Den osten var en av dem bästa ostarna jag ätit någon gång! Och den sista på tallriken är en får ost med tryffel. Den har en kraftig karaktär med tydlig tryffel smak som var plats i munnen, den ska man med fördel dricka ett rött vin till, så vi kommer åka dit i veckan igen och köpa den osten om igen för att äta den till en lite sötare Amarone.

Om det är något jag kommet sakna efter denna semestern i Stockholm så är det Östermalms Saluhall. Men tur är väl det att min man åker hit med jobbet lite då och då så han kan köpa hem den mat jag saknar hemma på Västkusten ? Ett annat ställe jag saknar hemma är Ejes Choklad, där säljer dom världens godaste hallontoppar.

Nu ska vi mysa vidare här uppe i Stockholm.

Kram på er, ses lite senare.

Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *