Testar nytt gott vin

Testar nytt gott vin

 

Testar nytt gott vin

 

Testar nytt gott vin

 

Testar nytt gott vin

 

Testar nytt gott vin

 

Testar nytt gott vin

Dimension,  Nr: 5006 Pris: 78 kr på systembolaget

 Fruktig smak med inslag av fat, gula päron, persika, honungsmelon, vanilj och citrus. Serveras vid 8-10°C till lättare rätter av fisk, kyckling eller fläskkött. Jag

 

.

.

Tingeling

Jag gillar god mat och goda viner som ni redan vet! Igår hade jag en muntlig redovisning av ett skolarbete via Skype och sedan så hade jag en massa att skriva till en inlämning också, orakade inte laga mat liksom.  Då är det så skönt att bara beställa en vedugnsbakad pizza och öppna en god flaska vin fast det är mitt i veckan.  Detta kallar jag för vardagslyx!

Vi testade vinet Dimension. Jag fick den rekommenderad av en vän att den va fantastik riktigt god. Oftast föredrar jag torra riesling viner men detta chardonnay vinet var faktiskt riktigt gott och klart rekommendera till er vänner! När man säger att man inte är så förtjust i en druva så har man bara inte testat den rätta vinet som passar smaklökarna. För efter denna smakupplevelser av chardonnay så gillar jag även den druvan. 🙂 Jag tyckte att detta chardonnay vinet inte var så smörigt och oljigt som många annars är. Den kändes också mer syrlig och uppfriskande som passar perfekt till mig. Jag läste att en del av vinet har lagrats med kontakt av ekstavar vilket gör den goda smaken antar jag.

Kram/Carola

 

2 thoughts on “Testar nytt gott vin

  1. Hej Carola! Nu har jag just hällt upp ett glas av detta vin till min supergoda fisksoppa. Du vet att jag älskar Chardonnay och har ofta valt fransk eklagrade och lite lätt smöriga! Det här vinet var lite annorlunda och väldigt gott! Det stack ut med sin friskhet! Påminner lite om det vi fick på River Resturang här på Eriksberg! Tack för ännu ett bra tips vännen! Stor KRAM och ha en mysig helg med familjen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *