Tentamensskrivning råder idag

Tentamensskrivning råder idag

 

Idag skriver jag min sista tenta i min utbildning, ämnet är protetik. Ämnet som ligger mig varmast runt hjärtat! Sedan måste jag börja på mitt stora examen arbete genast. Arbetsplanen är klar för den, det gäller bara att verkställa den i handling. Men jag har prioriterat tentan just nu.  Det är sista terminen som jag pluggar nu, jag har verkligen trivs med att studera som vuxen! Tycker om att man styr över sin egna tid, ibland är det stressigt men i det stora hela så är det väldigt trevligt att utvecklas.

Nu måste jag rusa till lokalen som jag ska skriva min tenta i. Jag börjar skriva kl 0,900-14,00, håll tummarna för att det går bra för mig!

Puss & Kram vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *