Tar ni hand om era tänder och lite nyheter

Har ni testat dom nya smakerna på tandkräm från Pepsodent? Det är tandkräm med smak av kokos & Clove en smak av julen.

Här om veckan var jag med jobbet på en dental mässa i Göteborg där det visades produkter från dental branchen samt nyheter.

Har ni sett den snygga guldfaskan från Flux. Flux som alla säkert vet är ett fluorskölj på 0,2%. Den finns inte att köpa ute i handeln tyvärr, utan den gjordes bara till oss i branschen på mässan? Men om ni vill testa en god fluorskölj så kan jag rekomendera er Flux med passionsmak. Finns att köpa på apotea.se

Sedan har jag även fått med mig lite tandblekning från Philips. Det är ett preparat som bleker på 30 minuter på dagtid. Man bleker 2 gånger 30 minuter ca 4 dagar vilket är en kur för min del. Det kan ju variera person till person. Mer om detta blekmedel med före och efter bilder kommer.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *